Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тесто за Питка в Хладилник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за Питка в Хладилник

Тесто за Питка в Хладилник

Прегледай всички 12 избрани предложения относно тесто за питка в хладилник в Gotvach.bg.
Питка с хладилно тестоПитка с хладилно тестоПокрива се с олио и в найлонова торба се връзва и оставя в хладилника за една нощ....
Хладилно тестоХладилно тесто
Замесвам меко тесто. Оставям го да си почине за 20 минути....
Тесто за мекици в хладилникТесто за мекици в хладилник
1
Тестото се оставя в хладилника и на следващата сутрин се използва....
Козуначено хладилно тестоКозуначено хладилно тесто
На другия ден извадете тестото и след около час можете да го оформяте. Козуначеното хладилно тесто е готово....
Мекици от хладилно тестоМекици от хладилно тесто
Поставете плика в голяма тенджера и покрийте с капак, поставете я в хладилник....
Козунаци от хладилно тестоКозунаци от хладилно тесто
Намаслете дълбок съд, поставете в него тестото. Покрийте го с фолио за свежо съхранение и го сложете в хладилника за една нощ....
Вкусна пица с хладилно тестоВкусна пица с хладилно тесто
Изваденото тесто от хладилника се слага директно в намазнена тава и се разстила добре....
Ароматни чеснови пърленки от хладилно тестоАроматни чеснови пърленки от хладилно тесто
1
Ароматните чеснови пърленки от хладилно тесто са готови....
Пържени банички със сирене от хладилно тестоПържени банички със сирене от хладилно тесто
Оставя се в хладилника за една нощ, като оставите празно място в торбата, да може да втаса....
Питка с лудо тестоПитка с лудо тесто
Тестото може да стои в хладилника до 7 дни, не повече, и да се приготвя от него питки, мекици, пици и други. Питката с лудо тесто е готова....
Питка от къпано тестоПитка от къпано тесто
Питката от къпано тесто е много вкусна....
Питка от невероятно тестоПитка от невероятно тесто
Покрийте тестото и оставете на топло да втаса и удвои или утрои обема си, за час. Готовото тесто премесете и оформете на питка по желание....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: