Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за пай

Тесто за пай

Разгледай всички 12 подбрани съвети за тесто за пай в Gotvach.bg.
Маслено тесто за пайМаслено тесто за пайМеси се до получаване на гладко тесто, като при нужда се добавят 1-2 с.л. вода....
Пай с бутер тестоПай с бутер тесто
1
Втория лист бутер тесто нарежете на тънки ленти, които трябва да наредите като решетка отгоре на пая....
Универсално тесто за пайУниверсално тесто за пай
Пресейте брашното и го замесете с маслото, солта и разтворената сода във водата. Омесете го добре, увийте го в прозрачно фолио и го оставете да...
Пай със стъргано тестоПай със стъргано тесто
Паят със стъргано тесто е готов....
Зеленчуков пай с парено тестоЗеленчуков пай с парено тесто
2
Зеленчуковият пай с парено тесто е много вкусен....
Вишнев пай с маслено тестоВишнев пай с маслено тесто
1
Вишневият пай с маслено тесто е готов....
Солен пай с бутер тестоСолен пай с бутер тесто
Соленият пай с бутер тесто е готов....
Рибен пай с бутер тестоРибен пай с бутер тесто
Много вкусен Рибен пай с бутер тесто!...
Пица-пай с хрупкаво тестоПица-пай с хрупкаво тесто
Трябва да се получи нелепкаво тесто....
Плодов пай с маслено тестоПлодов пай с маслено тесто
Пресяваме тестото и към него добавяме нарязаното на парченца масло, яйце и ванилията. Месим докато не се получи гладко тесто....
Солен пай с готово тестоСолен пай с готово тесто
Разточваме тестото за пица и го слагаме в намаслена тава....
Зеленчуков пай с бутер тестоЗеленчуков пай с бутер тесто
1
В тавичка се оформя тестото по дъното и стените, дупчи се с вилица и се пече при 200-220 градуса за около 10 минути в предварително загрята фурна....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: