Gotvach.bg»Избрани Колекции»Торта с Целувки и Маскарпоне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


И започваме да сглобяваме торта. Декорираме с боровинки.
Оставете за няколко часа в хладилника.
Бон Апетит!...

2

Оставете пандишпановата торта с маскарпоне и боровинки за около 3-4 часа в хладилник, след което нарежете и поднесете.
Приятен апетит!...

След като плодовата торта е готова се оставя за няколко часа в хладилник да стегне....

2

След това се добавя маскарпонето и се разбива до поемането му.
Сглобяване на тортата:
Изстиналият блат се разрязва на две части....

В друг съд разбийте две пакетчета от по 125 грама крема сирене заедно с крема маскарпоне и пудрата захар с ванилията....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
53
44
33
20
10
Дай твоята оценка: