Gotvach.bg»Избрани Колекции»Традиционни Великденски Ястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Великденски Ястия

Традиционни Великденски Ястия

Открий всички 199 избрани предложения относно традиционни великденски ястия в Gotvach.bg.
Дроб сарма за ВеликденДроб сарма за ВеликденНарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Агнешка чорба за ВеликденАгнешка чорба за Великден
1
Агнешката чорба за Великден е готова....
Агнешка дроб сарма за ВеликденАгнешка дроб сарма за Великден
Готовата смес разпределяме върху агнешката дроб сарма за Великден и допичаме за още 15 минути....
Печено агнешко бутче за ВеликденПечено агнешко бутче за Великден
Щом печеното агнешко хване лека коричка, покрийте с лист алуминиево фолио и го доопечете....
Крехко агнешко печено за ВеликденКрехко агнешко печено за Великден
Крехкото агнешко печено за Великден е готово....
Агнешка шкембе чорба за ВеликденАгнешка шкембе чорба за Великден
Добър апетит с тази агнешка шкембе чорба за Великден! Страхотна рецепта за шкембе чорба!...
Дроб сарма без заливка за ВеликденДроб сарма без заливка за Великден
Агнешкия комплект се залива с подсолена вода и се сварява до готовност, това става за малко повече от 1 час. Отцеден се нарязва на парчета....
Агнешко със сини сливи за ВеликденАгнешко със сини сливи за Великден
Агнешките пържоли нека бъдат големи - всяка около 400 - 450 грама. Овкусете месото със сол и черен пипер. Затоплете четири супени лъжици зехтин...
Крехко агнешко със зелен лук за ВеликденКрехко агнешко със зелен лук за Великден
Крехкото агнешко със зелен лук за Великден...
Печено агнешко с уникална коричка за ВеликденПечено агнешко с уникална коричка за Великден
2
Да ви е сладко с тази моя рецепта с агнешко за Великден. Печено агнешко с уникална коричка за Великден е разкошно!...
Погача за ВеликденПогача за Великден
Поднасяме погачата за Великден, докато е още топла....
Питка за ВеликденПитка за Великден
2
Пресяваме брашното в голям съд, прибавяме две яйца и от третото - само белтъка, киселото мляко, олиото, маята, захарта и солта. Замесваме тесто...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: