Gotvach.bg»Избрани Колекции»Традиционни Великденски Ястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Готовата смес разпределяме върху агнешката дроб сарма за Великден и допичаме за още 15 минути....

Сложете агнешкото бутче за Великден да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса....

Добър апетит с тази агнешка шкембе чорба за Великден!
Страхотна рецепта за шкембе чорба!...

Сервираме дроб сармата без заливка за Великденза обяд с чаша пиво! Добър апетит!...

Агнешките пържоли нека бъдат големи - всяка около 400 - 450 грама.
Овкусете месото със сол и черен пипер.
Затоплете четири супени лъжици зехтин...

2
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: