Gotvach.bg»Избрани Колекции»Традиционни Великденски Ястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Великденски Ястия

Традиционни Великденски Ястия

Открий всички 199 избрани предложения относно традиционни великденски ястия в Gotvach.bg.
Дроб сарма за ВеликденДроб сарма за ВеликденНарежете агнешкия комплект за дроб сарма....
Агнешка чорба за ВеликденАгнешка чорба за Великден
1
Поднасяме топла чорбата, а вкусът е уникален! Агнешката чорба за Великден е готова....
Агнешка дроб сарма за ВеликденАгнешка дроб сарма за Великден
1
Готовата смес разпределяме върху агнешката дроб сарма за Великден и допичаме за още 15 минути....
Печено агнешко бутче за ВеликденПечено агнешко бутче за Великден
Сложете агнешкото бутче за Великден да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса....
Крехко агнешко печено за ВеликденКрехко агнешко печено за Великден
Крехкото агнешко печено за Великден е готово. Вижте също как да си изпечете агнешка плешка или вкусно агнешко бутче с бира....
Агнешка шкембе чорба за ВеликденАгнешка шкембе чорба за Великден
1
Добър апетит с тази агнешка шкембе чорба за Великден! Страхотна рецепта за шкембе чорба!...
Дроб сарма без заливка за ВеликденДроб сарма без заливка за Великден
Сервираме дроб сармата без заливка за Великденза обяд с чаша пиво! Добър апетит!...
Агнешко със сини сливи за ВеликденАгнешко със сини сливи за Великден
Агнешките пържоли нека бъдат големи - всяка около 400 - 450 грама. Овкусете месото със сол и черен пипер. Затоплете четири супени лъжици зехтин...
Печено агнешко с уникална коричка за ВеликденПечено агнешко с уникална коричка за Великден
2
Да ви е сладко с тази моя рецепта с агнешко за Великден. Печено агнешко с уникална коричка за Великден е разкошно!...
Крехко агнешко със зелен лук за ВеликденКрехко агнешко със зелен лук за Великден
Крехкото агнешко със зелен лук за Великден...
Меденки за ВеликденМеденки за Великден
Вижте също как да си приготвите великденски курабии или любимите меки сладки за Великден....
Празнична питка ВеликденПразнична питка Великден
От продуктите се омесва средно, към леко твърдо тесто. Маята предварително се активира с топлото прясно мляко и захарта. Омесеното тесто се оставя...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: