Gotvach.bg»Избрани Колекции»Туршия от Зелени Дини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия от Зелени Дини

Туршия от Зелени Дини

Открий всички 12 кулинарни идеи за туршия от зелени дини в Gotvach.bg.
Келек туршия от диниКелек туршия от диниТази динена туршия е досущ като киселите краставици - само без лук в рецептата....
Туршия от кисели дини в бидонТуршия от кисели дини в бидон
1
Оставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....
Кисели ДинчетаКисели Динчета
Така приготвената туршия се претаква всеки ден в следващите две седмици. Киселите Динчета са готови....
Туршия от зелени доматиТуршия от зелени домати
3
След това прибираме туршията на хладно. Туршията от зелени домати е готова....
Туршия със зелени доматиТуршия със зелени домати
14
Претакаме туршията 1 седмица всеки ден. Опитай и тези зелени домати в буркани или нашето сладко от зелени домати....
Туршия със зелени маслиниТуршия със зелени маслини
След това се отцеждат, смесват с нарязаните на колелца зелени люти чушки, леко сцепените червени люти чушки и нарязаните на кубчета заедно с кората...
Слънчева туршия със зелени доматиСлънчева туршия със зелени домати
Слънчевата туршия със зелени домати е много вкусна....
Домашна туршия със зелени доматиДомашна туршия със зелени домати
Всичките буркани с туршия се заливат с тази студена саламура без да се стерилизират. Домашната туршия със зелени домати е готова....
Пикантна туршия от зелени доматчетаПикантна туршия от зелени доматчета
Пикантната туршия от зелени доматчета е готова....
Селска туршия със зелени доматиСелска туршия със зелени домати
1
Допълват се с марината и туршията се стерилизира за около 15 минути. Селската туршия със зелени домати е готова....
Туршия от пукани зелени доматиТуршия от пукани зелени домати
1
Запечете за кратко доматите и чушките на скара или в чушкопек, така че да се "напукат", след това ги нарежете на едри парчета. Нарежете и останалите...
Сурова туршия със зелени доматиСурова туршия със зелени домати
13
Възвираме саламурата и след като изстине, заливаме туршията. Започваме да претакаме туршията 10 дни....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: