Gotvach.bg»Избрани Колекции»Унгарски Свински Гулаш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински гулаш по сегедински
Лукът се реже на ситно, месото се реже на едри кубчета. Половината мас се загрява и в нея се запържва месото.
Отделно се загрява останалата мас...
Гулаш от свински джолан
Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....
Гулаш в бира
Нарежете лука на полумесеци. Налейте малко олио на дъното на тенджера с незалепващо покритие, добавете лука и кимиона и разбъркайте, пържите докато...
Гулаш с октопод
Добавете останалите подправки и другата половина от червеното вино и варете още 10 минути апетитния гулаш....
Гулаш с паста
Отстранете от котлона различния гулаш, добавете отцедените макарони и разбъркайте, след което сервирайте гулаш с паста.
Приятно!...
Гулаш в гърне
Загрейте маста и запържете ситно нарязания лук. Когато омекне добавете и телешкото месо, нарязано на кубчета със страна 2 см. Овкусете със сол, черен...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: