Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гулаш Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ГулашЗапържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета месо...
3
Чорба гулаш
Измийте добре месото и го оставете да ври във водата. Щом заври, посолете и прибавете корените за супа. Оставете да се вари на умерен огън. Нарежете...
Виенски гулаш
В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко.
Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и нарязан...
Унгарски гулаш
Нарежете телешкото на късчета и го объркайте с брашното. Загрейте мазнината и го запържете равномерно, след което извадете от тигана.
Добавете...
Партизански гулаш
Месото се нарязва на кубчета и се запържва.
Останалите продукти се добавят последователно и се запържват.
Заливат се с вода и се вари до готовност...
Гулаш чорба
Гулаш чорба - съчетание от нежни парчета телешко месо, плътни зеленчуци и ароматни подправки - това е вкусът на удоволствието....
Дивечов Гулаш
Месото за този апетитен гулаш нарязваме на кубчета и запържваме в дълбока тенджерка....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: