Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гулаш Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ГулашЗапържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета месо...
3
Гулаш чорба
Гулаш чорба - съчетание от нежни парчета телешко месо, плътни зеленчуци и ароматни подправки - това е вкусът на удоволствието....
Дивечов Гулаш
Месото за този апетитен гулаш нарязваме на кубчета и запържваме в дълбока тенджерка....
Механджийски гулаш
Готвим ароматния гулаш на тих огън, докато изври течността.
Поднасяме механджийския гулаш топъл с чаша бира или вино....
Цигански гулаш
Циганският гулаш се готви още 30 минути на слаб котлона. ПОднася се със стрък магданоз за украса....
Чорба гулаш
Измийте добре месото и го оставете да ври във водата. Щом заври, посолете и прибавете корените за супа. Оставете да се вари на умерен огън. Нарежете...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: