Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гулаш по Виенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел по Виенски 2 вариантМесото се начуква и се овкусява с черния пипер и солта.
Панира се последователно в брашно-яйце-галета.
Преди да се изпържи, се прави решетка върху...
Виенски гулаш
Ако е необходимо доливаме по малко вода.
Преди края на готвенето добавяме кимиона, майораната и смачкания чесън....
Гулаш по хърватски
Когато ястието е готово, бавно прибавяме сметановия сос към гулаша, докато се сгъсти....
Гулаш по чешкиВ тенджерка се слага малко мазнина и щом се сгорещи, в нея се задушава скълцаният лук.
Когато той побелее, към него се прибавя и нарязаното на...
1
Гулаш по немски
Поднасяме нашия телешки гулаш по немски с чаша червено вино и гарнитура по желание....
Гулаш по ирландски
Варим още 7-8 минути, сваляме ястието от огъня и вадим дафиновия лист от гулаша....
Кюфтета по виенски
Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...
Свински гулаш по сегедински
Лукът се реже на ситно, месото се реже на едри кубчета. Половината мас се загрява и в нея се запържва месото.
Отделно се загрява останалата мас...
Телешки гулаш по полски
Пригответе си гулаша по полски без прекалено много подправки с чудесен вкус !...
Телешки гулаш по италиански
Забележка: Гулашът по италиански може да се приготви и с дребно нарязани картофи....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: