Gotvach.bg»Избрани Колекции»Френски Десертни Кремове
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Френски Десертни Кремове

Френски Десертни Кремове

Разгледай всички 25 кулинарни идеи относно френски десертни кремове в Gotvach.bg.
Френски кремФренски кремВ съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре . Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като разбъркваме...
Френски крем СабайонФренски крем Сабайон
Върху френския крем разпределете от малините/ягодите. Сложете френския крем Сабайон да се охлади преди да поднесете....
Класически френски крем БрюлеКласически френски крем Брюле
8
Класическия френски крем Брюле се оставя за 2 - 3 минути да се стегне и се поднася. P.S....
Еклери с френски кремЕклери с френски крем
6
Може и да ги разрежете на 2, да напълните с френския крем всяка половинка и да ги слепите отново....
Ягоди с пикантен френски кремЯгоди с пикантен френски крем
Ягодите се почистват и се разрязват на половинки. Покриват се със захарта и се оставят за половин час в хладилника. Разбъркват се и се разпределят...
Лек френски крем с лимон и малиниЛек френски крем с лимон и малини
Белтъците се разбиват на сняг и се добавя по малко пудрата захар. Сметаната се слага в купа и се добавя настърганата лимонова кора. Десетина малини...
Френски белтъчно-маслен кремФренски белтъчно-маслен крем
1
Този вид меренг се ползва към торти, към декорации на къпкейкове, за пълнеж на френски макарон....
Френски макарони с крем маскарпонеФренски макарони с крем маскарпоне
Пригответе и вие Френски макарони с крем маскарпоне!...
Френски макарони с лешников кремФренски макарони с лешников крем
За тези класически френски сладки бадемите смлях много ситно в робота, смесих с пудрата захар и пресях, трудно минава сместа, но помогнах с ръка....
Миди Aла крем по френскиМиди Aла крем по френски
2
За това ястие с миди препоръчвам пенливо вино с мехурчета, като се има предвид и френският произход на рецептата и изискаността на същия деликатен...
Френски макарони с Бейлис кремФренски макарони с Бейлис крем
Печете френските макарони в предварително загрята фурна на 160°C за 12 минути. За приготвянето на крема в купичка си начупвате шоколада....
Френски бриош с ванилов кремФренски бриош с ванилов крем
Пресятото брашно се смесва със захарта и маята, добавя се топлото мляко, яйцето, омекналото масло и солта. Всичко се смесва добре и се замесва тесто...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: