Gotvach.bg»Избрани Колекции»Фрикасе с Кисело Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фрикасе с Кисело Мляко

Фрикасе с Кисело Мляко

Открий всички 24 авторски предложения относно фрикасе с кисело мляко в Gotvach.bg.
Пиле фрикасе с кисело мляко и лимонПиле фрикасе с кисело мляко и лимонПилето фрикасе с кисело мляко и лимон е готово....
Бързо фрикасе с кисело млякоБързо фрикасе с кисело мляко
6
Малко по малко вложете киселото мляко и продължавайте да бъркате с дървена лъжица, докато се получи гладък сос....
Пилешки бутчета фрикасе с кисело мляко и жълтъкПилешки бутчета фрикасе с кисело мляко и жълтък
Докато те се варят, отделяме белтъците от жълтъците на яйцата и разбиваме отделените жълтъци с киселото мляко....
Фрикасе с пуешко и кисело млякоФрикасе с пуешко и кисело мляко
2
Сервирах фрикасето с пуешко и кисело мляко поръсено с малко свеж магданоз и домашен хляб. Добър апетит!...
Пиле фрикасе с прясно млякоПиле фрикасе с прясно мляко
7
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за фрикасе или това класическо фрикасе....
Бебешко фрикасеБебешко фрикасе
Фрикасето се поръсва с пресен магданоз. Бебешкото фрикасе е готово....
Кюфтенца фрикасеКюфтенца фрикасе
3
Жълтъци и кисело мляко се разбиват към тях се добавя разтвореното със студена вода брашно....
Пуешко фрикасеПуешко фрикасе
В купа разбийте с тел жълтъка и киселото мляко. Добавете във фрикасето. Разбъркайте и оставете да заври....
Сос ФрикасеСос Фрикасе
След това в дълбок съд (тип купа) добавете киселото мляко, жълтъците и брашното....
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в маслото...
Пиле фрикасеПиле фрикасе
104
След като е готово, бавно и внимателно добавяме предварително разбитите жълтъци и кисело мляко....
Гъбено фрикасеГъбено фрикасе
2
Разбийте жълтъка с две с.л. кисело мляко. Изсипете застройката и бъркайте енергично още 5 мин. докато се пастьоризира жълтъкът....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: