Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шарлота с Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


6

Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....

Замесваме меко тесто за козунак, а останалото масло добавяме постепенно и месим до неговото усвояване....

2

Ако искаш да приготвиш наистина сполучлив козунак, опитай и тези изпитани рецепти за козунак като този козунак на конци или нашия козунак без месене...

3

Затопляме млякото. В него разтваряме маята с малко захар. Сипваме малко брашно около 1 ч.ч. и оставяме да шупне.
След това в брашно си правим...

Маята се смесва с малко затоплено мляко, малко захар и 2 супени лъжици брашно и се оставя на топло да шупне. В пресятото брашно се прави кладенче...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: