Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Храните, които по-добре да не си поръчвате в ресторант

Храните, които по-добре да не си поръчвате в ресторант

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 6 Снимки

2. Вегетариански бургер


Ако заведението не е специализирано във вегетарианската кухня, има шанс да използва полуфабрикат, който просто да затопли в микровълновата фурна. При това положение едва ли сандвичът или ще ви се услади. Другата причина, поради която не ви препоръчваме да си поръчваме безмесни бургери в заведение, е че те обикновено са с цената на класически сандвичи, само дето съдържат по-малко съставки.

Напоследък стана все по-модерно да се похапва в ресторанти и заведения за бързо хранене, защото всичко се случва без излишни усилия.

Ако допреди години посещението на такива обекти си беше цяло събитие и хората го правеха, за да отпразнуват рожден ден или друг специален повод, днес все повече от нас отиват там просто да заситят глада си в обедната си почивка или след работа.

А и как иначе, когато животът ни е толкова забързан и ни остава все по-малко време за готвене.

Но дори и храненето в заведения да се е превърнало в рутина, е добре да имаме предвид някои факти, преди да си поръчаме дадено ястия и да си го платим.

Може и да ви се струва, че в това няма нищо кой знае колко особено, но имайте предвид, че ако не планирате поръчката си, има опасност да похарчите парите за блюда, които не си заслужават цената, посочена в менюто им.

Вижте в галерията ни кои са храните, които според опитните готвачи не бива да си поръчвате, когато сте в ресторант.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати