Този помощник в кухнята лекува! Вижте какво
gotvach.bg»Статии»Любопитно»Този помощник в кухнята лекува! Вижте какво

Този помощник в кухнята лекува! Вижте какво

Този помощник в кухнята лекува! Вижте какво

Традиционна медицина невинаги признава различните алтернативни методи за подобряване на здравето. Такива обаче безспорно съществуват и със сигурност могат да помогнат значително за подобряването на самочувствието.

Важно е все пак да помните, че винаги преди да предприемате някакво лечение, е задължително да се консултирате с медицинско лице, за да ви бъде поставена конкретна диагноза.

Въпреки това днес науката официално признава силата на биотоковете и тяхното положително въздействие на организма. Според китайските и руски лечители именно тези, които се излъчват от тялото към така наречените биологично активни точки, са едни от най-важните. Те имат способността да се връщат към меридианите на организма, а именно - откъдето са били излъчвани.

Биологично активните точки имат невероятно въздействие на цялостното здравословно състояние и дори могат да подобрят самочувствието при редица заболявания с различна етиология.

Вярвате или не - алуминиевото фолио също може да помогне в лечението, но само ако се използва по правилен начин.

За целта трябва да вземете обикновено алуминиево фолио, което ползвате за приготвянето на кулинарните изкушения. След това го сложете точно на мястото, което ви причинява дискомфорт или ви боли и си направете превръзка.

Алуминиевото фолио лекува

Вижте вредно ли е алуминиевото фолио

Този начин за алтернативно лечение с алуминиево фолио може да се използва за различните видове болка, а именно в ръцете, гърба, ставите, при артрит и други оплаквания.

Той действа облекчаващо не само на болката, а и помага при белези, като например след хирургична намеса. За целта отново се слага на мястото и се прави превръзка, за да се засили ефектът.

Китайските лечители смятат, че този начин на лечение е най-добре да се прилага за период от 10 до 12 дни. Важно е не само да слагате фолиото на мястото, а и да го превържете, за да престои на него максимално дълго време.

Можете дори да спите с този вид превръзки или пък да ги прилагате през деня, докато вършите домашните задължения. След този период е добре да направите кратка пауза за една или две седмици, а при необходимост повторете тази алтернативна терапия за лечение на болките или белезите.

А за да е хем полезно, хем вкусно, вижте тези апетитна рецепта под фолио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати