gotvach.bg»Статии»Любопитно»Кафето вече има свой университет у нас

Кафето вече има свой университет у нас

Антония Р.Антония Р.
Джедай
1k1301
Еспресо
Презареждаща се електрическа помпа за вода, USB зареждане
Практичен аксесоар за вашия дом:
Презареждаща се електрическа помпа за вода, USB зареждане
40.00 лв.
Виж ››

Ако е приготвено правилно, една чаша кафе сутрин, освен че ще ви зареди с енергия, ще е от полза и за здравето ви. Гаранция, че пиете професионално приготвена напитка ще дават сертификатите на първия университет за кафе в България Baristo University.

Той отвори врати благодарение на съвместните усилия между български партньори и европейския институт за кафе Italian Barista School в лицето на неговия представител Карло Одело.

Завършилите университета ще могат да гарантират, че приготвяните от тях напитки са с високо качество.

Освен да подготвя специализирани кадри университетът се е ангажирал и с мисията да изгради изцяло нова еспресо култура в България, базирайки се на италианските традиции по приготвяне на кафе.

Тласкани от големите компании и техните агресивни рекламни бюджети, хората обръщат все по-малко внимание на качествата на кафето си и пият нездравословни и дори вредни напитки.

Кафе

Целта на амбициозното начинание е българското общество да получава все повече информация за кафето като продукт, за да може да прави съзнателен избор.

С получените сертификати от Baristo университетът може да кандидатствате като професионален служител в кафенета, барове, ресторанти и хотели, а може да се възползвате от новите си знания, за да приготвяте кафе само за себе си и вашите близки.

Предлага се обучение по 2 основни модула – еспресо и млечни напитки и кафе и коктейли. Преподавателите и в двете направления са възпитаници на европейския институт за кафе.

Залите за лекции са оборудвани с модерна техника, а записалите се ще имат възможността да се учат с последната професионална техника за приготвяне на кафе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати