Шокиращи ресторантски конкурси, които насърчават преяждането!

Конкурси
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня
20.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Знаете ли защо се правят конкурси за готвене в ресторанти или по телевизията? Това е много изгодна реклама за собствениците и развлечение за гостите им. Много често се приготвя огромно количество храна, което служи за привличане на нови клиенти.

В наши дни конкуренцията е огромна, затова побеждават тези, които ви препълват стомаха. Шокиращите конкурси и готварски шоу програми са включени в играта. В Япония се прилагат такива шоу програми като предлагат на гостите си да изядат седмична порция каша Рамен само за един час, в добавка да хапнат и два литра супа, а също и ядене на месо.

Ако погълнат цялото количество за един час, получават 100 долара подарък, а храната е безплатна. За изминалите 13 години в този странен конкурс са участвали 600 души, но само 32 от тях са победили.

В Англия в Corner Cafe се слави със своите странности в британски стил. Тамошните хора са направо луди по закуските, а кафенетата не могат да смогнат с предложенията си за сутрешно меню.

Чудовищна мегазакуска на същото Corner Cafe включва шест парчета салам, шест парчета бекон, четири яйца, два омлета, четири вида картофи, четири порции гъби, две гърнета с боб, две купи с кисели краставички, четири вида хляб, питки, два сандвича с масло и един млечен коктейл.

Тази огромна порция е равна на 7.778 калории. За победителите гигантската закуска е абсолютно безплатна.

Видове хляб

Не се учудвайте защо конкурсите за готвене или хранене по заведения или телевизия са изгодна реклама - тук в България също наблюдаваме такива зрелищни реклами по пицарии из много градове из страната.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати