Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шофьорски кекс, който не съхнеТози кекс се нарича шофьорски, защото никога не съхне и е винаги мек. Издържа дълго време, затова шофьорите го предпочитат.
Приготвя се лесно и бързо....
28 Юли
1
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаИзвадете и сервирайте пържения патладжан веднага.
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
08 Дек.
Не говори лошо за никого никога! Ето защоНаучете се да виждате ярките цветове на живота, като така никога няма да се изкушите да говорите лошо за другите....
20 Дек.
Изкуствени сълзи - какво знаем (не знаем) за тях?Всички тези изброени симптоми се отнасят общо към така наречения синдром на сухото око, който след по-сериозните нарушения в зрението е следващият по честота срещан проблем на очите....
14 Януари
Най-ужасните храни, които се сервират в ресторантиВсеки пътешественик, който обича да посещава далечни дестинации, е почти задължен да опознае както традициите на дадена страна, така и нейната кухня....
18 Април
Пилето, в което ще се влюбитеПоднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
07 Окт.
2
Салата 3-ти мартСиренето отрязваме на две плочки. Слагаме го най-отгоре в салатната чиния.
Под него слагаме ситно нарязания лук.
Краставицата нарязваме под лек наклон и слагаме под лука.
Домата нарязваме на полумесеци и го добавяме...
03 Март
Какво не знаем за зелето?Това е поради съдържанието в зелето на витамин С, който спомага за изгарянето на мазнини, както и витамин В, който усилва метаболизма и по този начин помага на тялото да се освободи от мазнините....
31 Март
Какво не знаем за меда?Знаете ли, че медът дава повече енергия от кафето? Научете се да добавяте по лъжица мед в чая, към сутрешната препечена филийка, по-малко преди тренировка и ще видите разликата....
25 Ноем.
Какво не знаем за дрождитеТе могат също да асимилират неорганичен азот (NH4 +), който се превръща от клетките в аминокиселини. За нормален метаболизъм, 1 w трябва да съдържа не по-малко от 140 mg амин азот....
26 Март
Какво не знаем за калция?За никой не е изненада, че калцият е сред най-важните минерали в тялото ни....
05 Март
1
Какво не знаем за ПарижВъпреки че Париж е един от най-посещаваните от туристи град в света, съществуват много факти за него, които са известни на малко хора.
Сред тях е този, че прочутата Айфелова кула е била строена, за да бъде срината след...
19 Ноем.
Какво не знаем за смехаПричините за смеха, в това число и заразителния смях, се крият вероятно в еволюцията на човека. Човекът е единственото същество, способно да се смее, като възрастният човек го прави средно 17 пъти дневно. Естественият смях...
13 Юни
Какво не знаем за денима?Никога не прибирайте дънките едни върху други. В тях има фибри, които се нуждаят от въздух....
15 Януари
Какво не знаем за червилотоПрез XVII в. се използвала толкова активно, че дори английският парламент приел закон, според който мъжът може да се разведе с жена си, ако се окаже, че след сватбата тя не изглежда толкова красиво, колкото преди нея....
07 Окт.
Картофена запеканка със салам СервилатСервирайте поръсено с остатъка от зеления лук.
Добър апетит!
Картофената запеканка със салам Сервилат е готова....
08 Май
Питка за 3-ти мартВ последните 15 минути, покрийте питката с фолио, за да не потъмнява много отгоре и да си личат цветовете ѝ....
02 Март
Бисквити за 3-ти мартРазпределят се легнали в тава на разстояние, защото омекват от топлината, и се слагат да се запекат на 15-тина минути на около 160 градуса (аз бях включила и горния, и долния реотан, но може би ако е само горният, ще запазят...
04 Март
Никога не казвайте тези неща! Ще се изложитеНе си спомням името ти
Никога не казвайте на някого, че не помните как се казва!...
06 Ноем.
Какво никога не трябва да обличаме на работаТрябва да се знае, че дънките отдавна са позволени, а строго официалните тоалети отдавна са в миналото.
Все пак има няколко тоалета, които, освен че не е приемливо, не е и прилично да ги носите в работна среда....
01 Август
Ястията, които един шеф готвач никога не би поръчал в ресторантАко ресторантът е разположен на морския бряг и знаете, че там се сервират пресни морски храни, можете да поръчвате без колебания....
12 Януари
Баница, която не спадаВ киселото мляко сложете содата и бакпулвера да шупне, след което го смесете с яйцата, олиото и брашното. Бъркайте до хомогенна смес без бучици. Отделно натрошете сиренето.
Вземете една кора, намажете с четка с малко масло...
26 Септ.
8
Какво знаем и не знаем за гърдите си?От тази статия ще научите всичко най-важно, което трябва да знаете за своя бюст.
Колкото и да не ви се хареса това, кожата на деколтето остарява по-бързо. Защо?...
10 Ноем.
5
Шоколадов сладкиш, който се топи в устатаСтава чуден сладкиш, който се топи в устата! По желание може да се украси в още ядки или пък цветни пръчици....
20 Февр.
2