Чипс на фурнаРезултатът е вкусен чипс, опитайте.
Чипсът на фурна е готов....
Шоколадов чипс с кашуВсичките продукти се изсипват в блендера и се разбива, докато се получи хомогенна i гладка смес.
Разстила се върху тавичката на дехидратора и се оставя за една нощ.
След като се охлади се разчупва на малки парчета...
Домашен чипс на вълничкиИзвадете готовия чипс на вълнички от фурната, добавете сол и се насладете. По желания към чипса на фурна можете да сервирате млечен чеснов сос или домашна салца.
Приятен апетит!...
Картофен чипс в еър фрайърТова отнема около 20-тина минути в зависимост от това колко тънко са нарязани всички парчета за вкусния картофен чипс.
Ще трябва да приготвите картофения чипс в еър фрайър на няколко пъти....
Чипс от фасулПечете чипса 18-20 минути или докато чипсът от фасул почервенее.
Докато е топъл е още мекичък, но след като изстине, ще стане хрупкав. Колкото повече престои, толкова по-хрупкав ще става....
Чипс от сланинаГотовия чипс от сланина се поръсва с черно пиперче и едро смляна сушена люта чушка и пресован чесън.
Отлично мезе за всяко питие или гарнитура към основното ястие.
Добър апетит!...
Чипс от карфиолЧипсът се поднася като аперитив към червено вино или бира.
Чипсът от карфиол е готов....
Чипс от магданозПо този метод, чипсът от магданоз става уникален и запазва цвета си. Лесно, красиво и здравословно снаксче по всяко време, или за декорация на различни ястия или салати....
Чипс от суримиПолучава се вкусен и хрупкав чипс от сурими.
Да Ви е вкусно!...
Чипс от кейлВкусът им е вълшебен, а ползите за здравето от този чипс са огромни.
Къдравото зеле или кейл е богато на желязо, фибри и витамини, а освен това е много вкусно и комбинативно с други продукти....
Чипс от цвеклоГарнираме изпечения до хрупкавост чипс от цвекло със сос по желание.
Можем да подправим с тъмен балсамико и да го прибавим към салатата си....
Морковен чипс с крем от пармезанСметаната се кипва, добавят се солта, черният пипер и пармезанът. Всичко се разбърква до разтопяването на сиренето. При непрекъснато бъркане сместа се загрява на бавен огън 3 минути.
Премества се в друг съд и се охлажда...
Плодов чипс с ябълки и крушиДръжките на ябълките и на крушите се махат и плодовете се нарязват на тънки резенчета, без да се маха кората или сърцевината със семките.
Лимоните се изцеждат и сокът се смесва с половин чаша вода....
Пикантен картофен чипс с чеснов сосОтцедете от излишното олио готовия чипс върху кухненска хартия и поднесете с купичките сос.
Пикантният картофен чипс с чеснов сос е готов....
Хрупкав чипс от крушиИзползвайте чипса за хрупкаво удоволствие както самостоятелно, така и като красива добавка или декорация към различни десерти и кремове.
Да ви е сладко!...
Чипс от арабски питкиЧесънът се нарязва на ситно и се смесва със солта, олиото и червения пипер. Всичко се разбърква много добре. Копърът се нарязва на ситно.
Кашкавалът се настъргва. Питките се намазват със сместа с чесъна, поръсват се с...
Кето чипс от тиквичкиПоднасяме хрупкавия кето чипс от тиквички, в комбинация със сос от кокосово йогурт тахини....