Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилето, в което ще се влюбитеПилето, в което ще се влюбите
07 Окт.
2
Изважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено. Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата. Добър апетит!...
Балканска питка за нов домБалканска питка за нов дом
23 Юни
С четчица намазваме буквите с белтък, след което ги закрепваме върху тестото. От жълтъка размазваме отгоре върху питката. Печем на 180 до 200 градуса в зависимост от силата на фурната, докато се зачерви....
Защо всеки дом се нуждае от магическото растение сансевиера?Защо всеки дом се нуждае от магическото растение сансевиера?
02 Юни
Тази характеристика го прави идеален спътник в спалнята, насърчавайки свежа и богата на кислород атмосфера по време на вашия сън, което може да подобри цялостното качество на съня и да има положително въздействие върху вашето...
Сос за всичкоСос за всичко
20 Ноем.
6
Сосът за всичко е много сполучлив....
Тесто за всичкоТесто за всичко
10 Септ.
1
Към тях прибавете разбитите яйца, киселото мляко, олиото, хладката вода и надигналата се мая. Замесете меко, еластично и нелепящо се по ръцете тесто....
Потпурите – свежа идея за вашия домПотпурите – свежа идея за вашия дом
23 Юни
Ако искате да внесете сезонен привкус в интериора на вашия дом не е нужно да предприемате грандиозни начинания като боядисване на стени, подмяна на мебели....
Естествена коледна украса за вашия домЕстествена коледна украса за вашия дом
07 Дек.
1
С помощта на няколко шишарки и две-три клончета можете да си направите страхотно украшение, което да краси масата....
Салата Всичко в чиниятаСалата Всичко в чинията
15 Май
Салатата Всичко в чинията е много вкусна....
Мусака всичко в 1Мусака всичко в 1
04 Юни
Предварително се нарязват всички зеленчуци на кубчета, след което всичко се слага в намазнена тава, както следва: първо се размива каймата с малко хладка вода, след това нарязаните картофи и останалите зеленчуци и подправки...
Торта Всичко в едноТорта Всичко в едно
27 Август
Пуснете фурната да се загрее до 180 градуса и пригответе 2 кръгли форми с диаметър около 18-20 сатнитметра....
Най-добрите декоративни мазилки за вашия домНай-добрите декоративни мазилки за вашия дом
28 Март
В заключение, декоративните мазилки могат да добавят уникална и стилна нотка към вашия дом. С толкова много налични опции е важно да изберете мазилка, която отговаря на вашия стил и нужди....
Копривата - средството, което лекува почти всичкоКопривата - средството, което лекува почти всичко
15 Май
8
Може да ви изглежда невероятно, че една бодлива зелена трева е панацея за почти всичко, което ви разболява, но това е вярно....
Лектин – всичко, което трябва да знаемЛектин – всичко, което трябва да знаем
28 Септ.
Това причинява дразнене, което може да доведе до симптоми като диария и повръщане. Също така може да попречи на червата да абсорбират правилно хранителните вещества....
Лифтинг - всичко, което трябва да знаетеЛифтинг - всичко, което трябва да знаете
15 Януари
Това, което може да се постигне, е по-дълго запазване на младежки вид....
Зороастризъм – всичко, което трябва да знаетеЗороастризъм – всичко, което трябва да знаете
31 Окт.
Когато Кир завладява Вавилон през 539 г. пр.н.е., той освобождава вавилонските евреи, за което те го почитат и до днес....
Суфизъм – всичко, което трябва да знаемСуфизъм – всичко, което трябва да знаем
30 Окт.
Пътят на суфизма като метод предполага единство на външно и вътрешно пътешествие и се основава на разбирането за изначално дълбинно знание (ма'рифа), в постигането на което човекът става съвършен....
Индианците - всичко, което трябва да знаемИндианците - всичко, което трябва да знаем
31 Януари
Европейците започват да наричат всички по този начин, след като се срещат с племето беотуки, което вече е изчезнало. Войните на племето боядисвали лицата си с охра, което придавало на кожата им червеникав оттенък....
Таурин: Всичко, което трябва да знаетеТаурин: Всичко, което трябва да знаете
11 Януари
Тауринът е важна аминокиселина, открита в тялото. Той е особено концентриран в мозъка, очите, сърцето и мускулите. За разлика от повечето други аминокиселини, тя не се използва за изграждане на протеини в тялото....
Естрадиол - всичко, което трябва да знаемЕстрадиол - всичко, което трябва да знаем
08 Окт.
Смята се, че само 1 до 3 процента от него е свободен, което означава, че не е свързан с протеин. Какви са функциите му в организма?...
Микроби - всичко, което трябва да знаетеМикроби - всичко, което трябва да знаете
04 Януари
За своето развитие те се нуждаят от гостоприемник. Те използват клетките на гостоприемника за размножаването си. По този начин те могат да обхванат целият организъм....
Гювечета от всичко по малкоГювечета от всичко по малко
19 Февр.
Сложете гювечетата от всичко по малко в студена фурна, похлупете ги с капачетата и включете фурната на 220 °C. След 40 минути ги извадете от фурната и счупете по едно яйце....
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
30 Окт.
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Млечен чеснов сос за всичкоМлечен чеснов сос за всичко
24 Май
Оставяме в хладилника да се охлади, преди да го консумираме млечния чеснов сос за всичко....
Тайнствен извор превръща в камък всичко, до което се докоснеТайнствен извор превръща в камък всичко, до което се докосне
18 Април
В разказите си той описва мястото, което превръща в камък всеки предмет и страхопочитанието, което местните изпитват към това него....
Тесто за мекици, което не задържа мазнинаТесто за мекици, което не задържа мазнина
26 Ноем.
Тестото не се премесва, късат се топчици колкото мандаринка, разтеглят се с ръка, прави се дупка в средата и се пържи в сгорещеното олио. Мекичките са меки като пандишпан и най-вече - не са мазни!...