Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гарганели с домати и бадемиБадемите се запичат в сух тиган за 8-10 мин. и се блендират заедно с чесъна, доматите, зехтина и сушените домати. Овкусява се със солта и черният пипер.
Пастата се вари според указанията на опаковката, отцеждат се внимателно...
19 Март
Разликата между фетучини, папарделе, гарганелиГарганели по традиция се правят ръчно, като се използват различни приспособления за създаването на браздички.
И докато браздите на пене ригате са вертикални, браздите на гарганели са хоризонтални....
02 Август
Най-популярните италиански винаАко сте почитател на бялото вино, по-добре пробвайте Bianco di Custoza (от сортовете Юни Блан, Гарганега, Требиано) пред не толкова известното Soave (от Гарганега, Пино Гри, Шардоне и Требиано /Trebbiano di Soave...
05 Март