Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Често срещани грешки при готвенетоЧесто срещани грешки при готвенето
25 Септ.
Препълнен тиган Друга грешка по време на готвене, която води до неравномерно сготвяне, е слагането на прекалено много продукти в един съд....
Масло с горчицаМасло с горчица
09 Януари
Маслото с горчица се използва за сандвичи, канапета и др. Задължително се съхранява в хладилник....
Масло с бадемиМасло с бадеми
28 Септ.
Овкусеното масло се съхранява в хладилник....
Масло с магданозМасло с магданоз
20 Дек.
разбийте маслото на пяна, добавете магданоза, сол и черен пипер. добавяйте капка по капка лимоновия сок. Прехвърлете маслото в подходяща формичка или го оформете като бонбон във фолио....
Масло с пикантни билкиМасло с пикантни билки
22 Ноем.
Масло с пикантни билки може да се използва за овкусяване на ястия, картофени пюрета или намазано върху препечена филийка и сандвичи по избор....
Чесново масло с лаймЧесново масло с лайм
10 Юни
1
Чесновото масло с лайм е чудесно за намазване на препечени филийки, сандвичи и крекери, както и за готвене/печене на пиле, риба и свинско месо....
Ароматно масло с босилекАроматно масло с босилек
08 Март
Маслото се оставя да омекне до стайна температура. Разделя се на две и едната половина се смесва с чесъна и солта. Босилекът се смесва с останалото масло....
Билково масло с чесънБилково масло с чесън
17 Февр.
Билковото масло с чесън е много сполучливо....
Чести грешки при готвене на ризотоЧести грешки при готвене на ризото
21 Август
1
Грешка при приготвянето на ризото е прекаляването с подправки. Ако искате да получите автентичен италиански вкус, добавете масло и подправките в рецептата, която следвате....
Кои са основните грешки в готвенето, които допускате?Кои са основните грешки в готвенето, които допускате?
30 Ноем.
1
Ето кои са най-големите грешки, които допускате в кухнята: Не опитвате Готвенето не е точна наука и в процеса на обработка на храните всичко може да окаже влияние....
Масло от лайкаМасло от лайка
25 Май
Използвайте домашното масло от лайка за облекчаване на кожни раздразнения....
Масло от орехиМасло от орехи
23 Септ.
1
В саханче счукайте какаовите зърна и ги добавете към вече готовото масло. Сервирайте в бурканче и консумирайте с меса, десерти, салати или на филийка хляб....
Масло от сельодкаМасло от сельодка
02 Юли
Добавете към него маслото, настъргания (стрит) лук и хомогенизирайте. С това масло се мажат сандвичи, всеки от които се гарнира с кръгче сварено яйце....
Зеленчуци в масло с кашкавалЗеленчуци в масло с кашкавал
13 Септ.
Зеленчуците в масло с кашкавал са много вкусни....
Сутляш с масло и ванилияСутляш с масло и ванилия
26 Август
Сваля се от котлона и се добавя маслото, ванилията и яйцето, разбъркано. Сипва се в купички и се украсява сутляшът с канела. Сутляшът с масло и ванилия е готов....
Манатарки с масло и чесънМанатарки с масло и чесън
17 Окт.
Сервирах манатарките с масло и чесън, поръсени с нарязан на ситно пресен копър. Чудесно предястие са манатарки с масло и чесън, което се съчетава добре с чаша хубаво вино. Бон Апети!...
Хлебчета с Масло и ЧесънХлебчета с Масло и Чесън
03 Януари
Хлебчетата с Масло и Чесън са готови....
Кускус с масло и босилекКускус с масло и босилек
23 Април
Кускусът с масло и босилек е много вкусен....
Милинки с масло и сиренеМилинки с масло и сирене
17 Дек.
Отново втасват за 30 мин, поливат се с разтопеното масло и милинки с масло и сирене се пекат в предварително загрята фурна на 180 °C....
Мозък в масло и зеленчуциМозък в масло и зеленчуци
10 Юли
Мозъкът в масло и зеленчуци е готов....
Курабийки с масло и канелаКурабийки с масло и канела
11 Март
1
Вадим ги като са готови - курабийките с масло и канела хрупкави от вън, напукани леко и меки отвътре. Хапваме с кафе. Да ви е сладко!...
Манатарки в масло с пармезанМанатарки в масло с пармезан
10 Септ.
Нарежете гъбите на филийки и ги сложете в тиган с разстопеното масло. Запържете. Овкусете леко със солта и черния пипер, прибавете бялото вино и сложете капак за около 7-8 минути....
Фъстъчено масло с карамелен вкусФъстъчено масло с карамелен вкус
24 Януари
Когато започнат да заприличват на масло, се добавя солта и олиото. Продължавате да разбивате с робота до получаване на хомогенна смес. След като фъстъченото масло е готово, се прави карамелът....
Фусили с масло и подправкиФусили с масло и подправки
30 Ноем.
1
Изключваме котлона и добавяме маслото. Разбъркваме и оставяме да се разтопи. Разпределяме в чинии и поднасяме....
Гъби с масло и магданозГъби с масло и магданоз
30 Ноем.
2
Поставяме гъбите в тавичка с малко вода и във всяка гъбка слагаме малка бучка масло и поръсваме със сол. Печем гъбите в предварително загрята на 200 градуса фурна за 20-25 минути....