Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гретен от тиквички и морковиСложете гретена с тиквички и моркови да се пече в предварително загратa на 170 градуса фурна, за около 20 минути.
Щом заливката се зачерви и стане пухкава, извадете от фурната....
30 Ноем.
3
Гретен от тиквички и морковиСложете гретена с тиквички и моркови да се пече в предварително загратa на 170 градуса фурна, за около 20 минути.
Щом заливката се зачерви и стане пухкава, извадете от фурната....
30 Ноем.
3
Най-добрата заливка за мусакаЗаливката се разпределя равномерно върху вече запечената готова мусака, ястието се връща във фурната за още 15 минути или до получаването на апетитен златисто кафяв загар на най-добрата заливка за мусака....
13 Дек.
Спагети Забързаната домакиняСваряват се спагетите във вряща подсолена вода и се отцеждат. В тиган се загрява олиото, добавяме нарязан ситно лук.
Щом се задуши прибавяме колбаса, нарязан на ситни парченца, да се позапържи и той, сипваме лютеницата...
10 Май
7
Зелен фасул гретенСложете запеканката да се изпече за половина час в загрята фурна на 180-200 градуса.
Зеленият фасул гретен е много вкусен....
08 Окт.
1
Пилешки терин за пикникВърху тавата за печене с хартията се нареждат половината лентички бекон и отгоре се изсипва сместа.
Сложете останалите ленти бекон върху терина, покрийте с фолио....
01 Юни
Картофено руло Практична домакиняНамажете го с белтък, наредете парченца масло и печете рулото на 200 градуса за 25-30 минути.
Охладете и нарежете соленото руло на порции.
Картофеното руло Практична домакиня е много вкусно....
01 Юли
За добрата домакиня: системата Флай ЛейдиКакво е един перфектен дом без една секси домакиня....
24 Ноем.
Какво е терин?Терин е дума, която все повече навлиза в кулинарната терминология в нашата страна. Виждаме редица рецепти за терин, но какво всъщност означава?...
15 Окт.
Най-добрата мусакаТук е втората тайна за уникалния вкус на най-добрата мусака – първо, се запържва каймата и тя наистина се запържва, да стане златисто-кафява, а не сива (виж снимките)....
01 Ноем.
Ордьовър Добрата снахаЗа да не се разпаднат може да ги забучите с по 1-2 клечки за зъби.
Предястието се поднася нарязано на малки рула....
19 Септ.
1
Най-добрата лазаняОставя се да отпочине за около 20 мин, сервира се.
Най-добрата лазаня е много вкусна....
07 Май
Ордьовър Добрата снахаЗа да не се разпаднат може да ги забучите с по 1-2 клечки за зъби.
Предястието се поднася нарязано на малки рула....
19 Септ.
1
Няколко хитринки с оцет за добрата домакиняЗа да е къщата винаги чиста, спретната и в перфектно състояние, добрата домакиня трябва да знае и някои тънкости и хитрости, с които ще се справи срещу дребните домакински проблеми....
13 Юни
1
Най-добрата лазаня БолонезеПечете най-добрата лазаня Болонезе в предварително загрята фурна за 25 минути. Извадете фолиото и печете допълнително 25 минути. Охладете за 15 минути преди сервиране....
16 Дек.
1
Добрата домакиня се грижи така за всекидневната трапезаДобрата и приятната атмосфера е важна за цялото семейство....
27 Юли
Зеленчуков теринПо желание може да приготвите зеленчуковия терин и с добавка на колбас или пушено филе....
09 Август
Ягодов теринПриберете ягодовия терин в хладилник за поне 4-5 часа. Прецедете останалия сироп (в него може да има трохи от бишкотите).
Загрейте желатина на водна баня и го добавете към сиропа. Охладете леко....
21 Юни
Шоколадов теринГотовия шоколадов терин оставете да изстине и да престои за една нощ на хладно. На следващи ден го обърнете и поднесете, нарязан на парчета....
09 Юли
2
Патладжанен теринЦелта е да се получат шарени редове, когато се отреже от терина.
Оставя се в хладилника да стегне за около 3-4 часа.
Патладжаненият терин е готов....
26 Април
Зеленчуков теринПо желание може да приготвите зеленчуковия терин и с добавка на колбас или пушено филе....
09 Август
Лесен бисквитен теринОставете лесния бисквитен терин да се стегне за около два часа.
Внимателно обърнете терина с помощта на чиния.
Отстранете фолиото.
Гарнирайте със свежи ягоди....
12 Ноем.
Желиран пилешки теринОставете терина в хладилник за една нощ, докато стегне добре.
Преди да го обърнете, потопете формата за кратко в топла вода.
Украсете желиран пилешки терин по ваш вкус и поднесете!
Да ви е сладко!...
17 Януари
Терин от зеленчуциРазбъркват се със сол и другите подправки на вкус и се прехвърлят в терин с овална продълговата форма или продълговата кексова форма в краен случай.
Разбийте заедно яйцата със сметаната, щипка сол и сода и брашното....
13 Март
Терин от патладжаниТеринът се оставя в хладилника за една нощ. След това купата се обръща върху чиния....
12 Февр.