Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Говежда пастърма с фасулГовежда пастърма с фасул
31 Дек.
Говеждата пастърма с фасул е готова....
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрица
18 Януари
Тази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чимен
16 Дек.
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни. Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
30 Ноем.
Страхотна пастърма!...
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправки
08 Януари
7
Всичките подправки се смесват, търкалям парчето върху тях да се полепи навсякъде. Пробивам с игла парчето и нанизвам с канап. Окачвам го да се суши на проветриво място. След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Пастърма от рибаПастърма от риба
01 Април
1
Колкото по-дебели са, толкова по-дълго се суши пастърмата от риба....
Пастърма от сьомгаПастърма от сьомга
21 Януари
Другото важно предимство, за да предпочетем да си приготвим пастърма от сьомга в домашни условия, е че е далеч по- икономично, отколкото ако я закупим готова....
Пастърма по арменскиПастърма по арменски
28 Дек.
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата....
Пастърма от скумрияПастърма от скумрия
29 Дек.
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус. За целта са ни необходими пет броя скумрия, изчистваме ги от вътрешностите и режем главите им....
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
10 Май
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника. След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма от гърдиПастърма от гърди
19 Окт.
Пастърмата от гърди е страхотно мезенце....
Пастърма от СърнаПастърма от Сърна
01 Ноем.
След около седмица трябва да е готово....
Омлет с пастърма и кашкавалОмлет с пастърма и кашкавал
06 Юни
Изсипва се яйчената смес върху загрятия тиган, да покрие дъното равномерно. Още докато яйцата са полутечни, се поръсва с предварително настъргания кашкавал и с тънко нарязаната на пастърма....
Сушена домашна пастърма с подправкиСушена домашна пастърма с подправки
11 Дек.
5
Готовата изсушена пастърма е стегната и лека. Внимавайте да не я пресушите, проверявайте я често....
Говежда пастърма с ароматни подправкиГовежда пастърма с ароматни подправки
10 Януари
Закачаме пастърмата на сухо, студено и проветриво място и изсушаваме до готовност....
Пастърма от свинска рибицаПастърма от свинска рибица
18 Април
1
., също така и червеният пипер като подправка в пастърмата, затова не сложих, но увеличих количеството на другите съставки. Пастърмата от свинска рибица е чудна....
Домашна пастърма от конскоДомашна пастърма от конско
14 Януари
1
Съхранявайте готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник). Домашната пастърма от конско е готова. Източник: Иван Пейчев...
Пастърма от телешко месоПастърма от телешко месо
15 Ноем.
4
Ако приготвяте пастърмата от телешко месо през по-топлите летни месеци, сушенето става в хладилник с поставен отворен пакет ориз, който има свойството да абсорбира влагата, която телешкото отделя....
Пастърма от овнешко месоПастърма от овнешко месо
07 Юли
Необходимо е пастърмата да се покрие от всички страни. Закачете парчето месо на прохладно място и след 10-тина дни пастърмата е готова за консумация. Пастърмата от овнешко месо е готова....
Домашна пастърма от сьомгаДомашна пастърма от сьомга
19 Дек.
Важна забележка: Преди да започнете с приготвянето на домашната пастърма от сьомга, замразете рибата за 24 часа и после я отмразете....
Домашна пастърма от свинскоДомашна пастърма от свинско
29 Януари
След 3-4 дни свинската пастърма е готово за консумация, но ако е влажно, може и повече време да отнеме сушенето на месото. Като го опитате ще прецените дали пастърмата ви е готова....
Пастърма от телешко сърцеПастърма от телешко сърце
07 Февр.
1
И имате невероятно вкусна пастърма на сууупер цена!...
Пастърма от телешки сърцаПастърма от телешки сърца
19 Април
Окачва се на конец да съхне 3 – 4 седмици на прохладно място. След това се прибира пастърмата в торбички в хладилника. Пастърмата от телешки сърца е готова....
Традиционна пастърма от бонфилеТрадиционна пастърма от бонфиле
07 Дек.
Окачете да се изсуши на проветриво и сухо месо. След около седмица пастърмата е готова. Традиционната пастърма от бонфиле е много вкусна....
Пилешка пастърма от гърдиПилешка пастърма от гърди
05 Януари
1
Навържете ги на връв и ги сложете на студено домашната пастърма за около седмица. Консумирайте я с домашно червено вино. Пилешката пастърма от гърди е много вкусна....