Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто. Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Сач - Изобилие на зеленчуци с късчета беконСач - Изобилие на зеленчуци с късчета бекон
07 Септ.
1
Нарязваме печурките на филийки, лука - на едри парчета, патладжана и тиквичката - на дребни кубчета, които се осоляват, да им излезе излишната вода....
Изобилие от кайсии! Пазарът не смогваИзобилие от кайсии! Пазарът не смогва
06 Юли
Изобилието от продукция накара производители и търговци да се запитат какво ще правят с толкова много плод. За пръв път от години производителите могат да се похвалят с толкова добра продукция....
Салата ИзобилиеСалата Изобилие
08 Окт.
Салатата Изобилие е готова....
Тиквеник ИзобилиеТиквеник Изобилие
21 Февр.
Тиквеникът Изобилие е готов....
Гювечета ИзобилиеГювечета Изобилие
29 Януари
Нареждаме си купичките от глина и във всяка на дъното слагаме тънка филийка краве масло, малка плочка сирене и допълване със сместа, като оставяме около 2 пръста място до горе....
Зеленчуково изобилиеЗеленчуково изобилие
29 Януари
Измийте патладжаните, обелете ги и ги нарежете на филии. Посолете и оставете да се отцедят от горчивия сок. За кратко ги запържете в олиото на силен огън. Извадете и поставете върху домакинска хартия....
Чуден гювеч ИзобилиеЧуден гювеч Изобилие
14 Май
Проверяваме и ако няма достатъчно течност, може да добавим малко вода. Когато ястието е готово, чукваме яйцата отгоре и запичаме за още около 10 минути, отново под капак. Чудният гювеч Изобилие е готов....
Лятна манджа ИзобилиеЛятна манджа Изобилие
03 Юли
1
Може да я оставим с малко течност или да я изварим да остане на мазнина.Може да сервираме с малко варен ориз ....
All inclusive изобилие: Как да запазим добрата си форма?All inclusive изобилие: Как да запазим добрата си форма?
07 Август
Идеята е че има всичко по всяко време, вземайте си малко, насладете се на храната, тя не трябва да ви натоварва, а да ви носи удоволствие....
Салата Пъстро лятно изобилиеСалата Пъстро лятно изобилие
03 Юли
Салатата Пъстро лятно изобилие е готова....
Зеленчуков венец Есенно изобилиеЗеленчуков венец Есенно изобилие
26 Юли
Печете запеканката в загрята на 220 градуса фурна за около 30-35 минути. Извадете от фурната, изчакайте да се охлади и внимателно обърнете в чиния. Зеленчуковият венец Есенно изобилие е готов....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Лука нарежете на филийки, а после на полумесеци. Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
10 Февр.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....