Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто. Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим барбекю от тухлиКак да си направим барбекю от тухли
16 Февр.
Размери и дизайн на барбекю от тухли Ако сте взели решение да направите барбекю от тухли във вашият двор, трябва да разгледате сложна структура, която включва в себе си как се подрежда месото, дърворезба за съхранение на...
Патешки сърца на барбекю на шишчеПатешки сърца на барбекю на шишче
31 Май
Така трябва да постоят 30 минути или 1 час да си поемат от подправките. Печем на барбекю....
Сьомга на барбекюСьомга на барбекю
25 Септ.
Сервираме сьомгата на барбекю топла с гарнитура от пържени картофи....
Зеленчуци на барбекюЗеленчуци на барбекю
04 Август
Потапяйте в нея всяко зеленчуково парче и ги нареждайте на барбекю да се изпекат до готовност от двете страни. Готовите зеленчуци събирайте в съд с капак....
Шаран на барбекюШаран на барбекю
24 Дек.
Шаранът на барбекю е готов....
Картофи на барбекюКартофи на барбекю
22 Септ.
1
С помощта на четка намазвайте всеки картоф и ги слагайте върху загряно барбекю, чиито реотани сте намазнили също. Изпечете така овкусените картофи от двете страни....
Пържоли на барбекюПържоли на барбекю
25 Май
Поднесете готовите пържоли на барбекю с гарнитура от свежа салата....
Пиле на барбекюПиле на барбекю
27 Юни
Махнете кожата на пилешкото и направете дупки по парчетата месо с помощта на вилица....
Ципура на барбекюЦипура на барбекю
31 Май
1
Загряваме барбекюто и го намазняваме със зехтина. Поставяме рибите и ги печем по 8 минути от всяка страна. Сервираме с гарнитура по избор....
Скумрия на барбекюСкумрия на барбекю
26 Май
Може да се направи няколко разреза или дупки по рибите, за да поеме марината добре и да станат по сочни. След това се пържат и от двете страни на барбекю....
Чернокоп на барбекюЧернокоп на барбекю
07 Дек.
Подреждаме рибките и следим внимателно да не изгорят, като обръщаме и от двете страни. Сервираме печената риба, докато е още топла. Много вкусно става този Чернокоп на барбекю - опитайте!...
Пиле на барбекюПиле на барбекю
27 Юни
Махнете кожата на пилешкото и направете дупки по парчетата месо с помощта на вилица....
Мариновани бутчета на барбекюМариновани бутчета на барбекю
02 Май
Маринованите бутчета на барбекю са много вкусни....
Пушени ребърца на барбекюПушени ребърца на барбекю
03 Януари
Всичко се залива с бирата и се оставя за 6 часа на хладно. Ребърцата се изваждат от маринатата, леко се изтръскват от нея и се пекат на барбекю, като периодично се обръщат и се поливат с маринатата....
Пикантна царевица на барбекюПикантна царевица на барбекю
17 Май
Пикантната царевица на барбекю е готова....
Свински ребърца на барбекюСвински ребърца на барбекю
30 Май
2
Покрийте с капак и оставете да се мариноват в хладилника 4 часа. Запалете барбекюто. Печете ребърцата като от време на време ги обръщате и ги поръсвате със сос. Подредете ребърцата в плато....