Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хайвер с картофиХайвер с картофи
19 Дек.
Аранжирайте хайвера в чиния с маслинки и магданоз....
Хайвер с яйцеХайвер с яйце
08 Май
Лукът се настъргва на ситно и се отделя настрани. 2. В купа с миксер се разбива хайверът до пяна. 3. Прибавете яйцето и продължете с разбиването. 4....
Хайвер с грисХайвер с грис
22 Март
Върнете отново на котлона и варете докато се сгъсти. През това време може да си нарежете лука и да го смесите с останалите съставки /без яйцата/....
Хайвер с лукХайвер с лук
02 Окт.
3
Добавяме я при хайвера. Пак разбиваме. После добавяме много бавно останалата част от олиото на тънка струйка и пак разбиваме продължително до гладка смес. Изцеждаме си сока на ½ лимон....
Хайвер с тиквичкиХайвер с тиквички
02 Окт.
Поставете ги на огъня в подходящ съд с капак и ги оставете да се задушат в собствения си сос, след което ги варете докато обемът им намалее наполовина. Нарежете лука на ситно и го задушете до омекване....
Диетичен хайвер с извараДиетичен хайвер с извара
27 Януари
Изварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото. Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус....
Зеленчуков хайвер в бурканиЗеленчуков хайвер в буркани
18 Август
Разпределете зеленчуковия хайвер в буркани, затворете и стерилизирайте за 15 минути....
Гъбен хайвер с лукГъбен хайвер с лук
26 Август
Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто. Гъбите се почистват и се сваряват в солена вода. Нарязват се на ситно и се смесват с лука. Добавя се черен пипер, захар и оцет....
Рибен хайвер с грисРибен хайвер с грис
19 Март
Добавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер. Пасирайте за кратко и поднесете в чинийки или върху препечени филийки или сухари....
Тарама хайвер с крутониТарама хайвер с крутони
19 Февр.
Хайверът се почиства от ципите и се намачква с дървена лъжица и се разбива с миксер, като постоянно се прибавя олиото и газираната вода....
Пържен хайвер с яйцаПържен хайвер с яйца
27 Септ.
В дълбок съд пасираме всички продукти без маслото добре. После на котлона слагаме тиган и добавяме 2 с.л масло да загрее и добавяме сместа и пържим като палачинка, докато добие златист цвят и от двете страни. Като...
Къри хайвер с яйцаКъри хайвер с яйца
08 Януари
Сервирате, когато вече разядката се е охладила и овкусила добре....
Тарама хайвер с галетаТарама хайвер с галета
17 Юли
Поднесете хайвера изстуден, гарниран с маслини, репички, резени лимони и др....
Зелен хайвер с яйцаЗелен хайвер с яйца
24 Юли
Последни към хайвера се прибавят яйцата, твърдо сварени и нарязани на кубчета. Зеленият хайвер се украсява с клонки от магданоза или свежи домати, нарязани на колелца....
Паниран хайвер с бираПаниран хайвер с бира
30 Ноем.
Пържете панирания хайвер в дълбок тиган със сгорещена мазнина. Получава се страхотно мезенце. Опитайте и вие този паниран хайвер с бира....
Вегетариански хайвер с грисВегетариански хайвер с грис
24 Май
След като се охлади, разбиваме гриса с олиото - прибавено по малко, на тънка струйка. Добавяме и сока на изстискания лимон. Изсипваме хайвера в чиния и украсяваме с маслините....
Грис хайвер с майонезаГрис хайвер с майонеза
03 Януари
1
Заварява се вода с малко сол. Сипва се грис и бъркаме, докато сгъсти. Сваля се прехвърляме в купа да се охлади. Прибавя се настърган лук, майонеза и ако има нужда от малко сол и лимоновия сок....
Фалшив хайвер с майонезаФалшив хайвер с майонеза
19 Април
Фалшивият хайвер с майонеза е готов....
Хайвер с бяло виноХайвер с бяло вино
11 Септ.
Поставяме хайвера в съд, намазан с масло. Отгоре поставяме нарязаните домати, поръсваме с лимонова кора, сол, черен пипер, нарязания магданоз, заливаме с вино и разтопено масло....
Хайвер от грисХайвер от грис
26 Март
5
Друг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
Хайвер от сиренеХайвер от сирене
26 Ноем.
1
При сервиране оформяме получения хайвер и поръсваме с настърганите и леко осолени белтъци....
Хайвер от бобХайвер от боб
25 Февр.
1
Пасираме свареният боб. Добавяме 2 с.л. вода, счукания чесън, орехите, настъргания лук и маслините, нарязани на ситно. Поливаме с олио. Разбъркваме добре сместа. Поръсваме с черен пипер и сол. Украсяваме с магданоз и поднасяме...
Хайвер от тиквичкиХайвер от тиквички
28 Април
1
Тиквичките обелени и нарязани на едри парчета, ги сваряваме в подсолена вода. Отцеждаме ги за 3-4 часа в гевгир, след което ги пасираме. Прибавяме счуканият чесън и ситно нарязания копър заедно с майонезата. Подправяме...
Хайвер от патладжаниХайвер от патладжани
13 Окт.
Обелете патладжаните и ги изпечете. Намачкайте ги и прибавете нарязаните на ситно яйца, сметаната, чесъна и магданоза. Добавете олиото и посолете....
Хайвер от патладжанХайвер от патладжан
18 Март
1
Чесънът се счуква и се смесва с киселото мляко, солта и олиото, прехвърля се при патладжаните и се разбърква добре. Изсипва се в салатена чиния или купичка. Украсява се с клонче магданоз или с нарязано варено яйце....