Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
20 Април
брашно и след като засъхне се раздробява на малки парчета....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
06 Юли
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове. Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка. Посочено е, че солта е по желание....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
21 Септ.
Разрежете на две и украсете с крем за торта, за да направите вашия любим сладкиш. Ето така се прави блат за торта....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
24 Септ.
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
03 Ноем.
1
Може да го оставите и за осем часа, ако искате домашното сирене да бъде по-гъсто. Щом е готово, може да овкусите с подправки по избор. Ето как се прави домашно крема сирене....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
25 Окт.
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес. Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
20 Май
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Какво се прави след препиване?Какво се прави след препиване?
12 Окт.
Въпросът е какво да правим на следващия ден, когато конниците от армията на Чингиз Хан препускат с диви викове в главите ни....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
27 Юли
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Мед след препиване помага да разградим алкохолаМед след препиване помага да разградим алкохола
04 Август
Ето това прави медът толкова подходящ след препиване – той значително може да намали продължителността на махмурлука. Това е само една от причините да се доверяваме на пчелния мед....
Какво да правим след обилно хранене?Какво да правим след обилно хранене?
14 Май
Ето няколко съвета какво се случва с вашето тяло, след като преядете, и какво да направите?...
Малки прави баничкиМалки прави банички
30 Ноем.
Прегърнете двата края, после и основата, за да се оформят пурички. Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна. Малките прави банички са готови!...
Отвара след преяжданеОтвара след преяждане
27 Януари
Оставете да се запари за 10-15 минути и прецедете отварата. Сместа можете да овкусите с няколко капки масло от лимон. Отварата се пие през целия ден....
След като зюмбюлите прецъфтят – какво да правим с луковицитеСлед като зюмбюлите прецъфтят – какво да правим с луковиците
24 Април
Ето какво трябва да направите. След като зюмбюлът ви прецъфти, отрежете стъблото, на което е бил цветът, възможно най-ниско до почвата. Не бързайте да предприемате други действия....
Какво се прави в НОИ?Какво се прави в НОИ?
04 Окт.
Вижте още: Какво се прави в НАП?...
Какво се прави в НАПКакво се прави в НАП
18 Септ.
Задачи и функции на НАП Основната задача на НАП е да се занимава с администрацията на различните данъци и осигурителни вноски, всякакви публични и частни взимания, които държава прави....
Какво може да се яде след повръщанеКакво може да се яде след повръщане
23 Февр.
При повръщане е важно да знаете, че е по-добре да не се стремите да прекъснете процеса веднага, тъй като често човек се чувства по-добре, когато се освободи от погълнатата храна. Ако обаче позивите продължат, можете да опитате...
Какво не бива да правите веднага след годеж?Какво не бива да правите веднага след годеж?
16 Август
Втурвате се веднага за булчинска рокля В цялата еуфория около годежа, много дами правят грешката да започнат „отзад-напред”....
Прави банички с каймакПрави банички с каймак
28 Ноем.
Препоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни. Опитайте!...
Пухкави прави домашни баничкиПухкави прави домашни банички
06 Април
Печем правите банички на 200 градуса около 25 минути. Сервираме пухкавите прави домашни банички веднага или на другия ден- все са толкова вкусни....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Ястие След 10 годиниЯстие След 10 години
12 Февр.
Обръща се да се задържи добре от двете страни. Поставя се в чиния като канапе. От заешки заден бут, престоял 1 час в мляко и кока-кола, се пресова пържола. Обезкостява се и се запържва с ким и кимион в масло....
Чий кюфте с ледЧий кюфте с лед
03 Април
Така продължаваме докато свърши ледът и се разтопи всичко хубаво, след този процес минава около половин час....