Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кога започваме да усещаме по-слабо вкуса на хранатаКога започваме да усещаме по-слабо вкуса на храната
02 Септ.
Едно от тях е намаляване на способността да усещаме аромата и вкуса на храните и напитките....
Защо си усещам ударите на сърцето?Защо си усещам ударите на сърцето?
03 Март
Сърцебиене е усещане за бързо биещо, трептящо или удрящо сърце. Стрес, упражнения, лекарства или рядко медицинско състояние могат да го предизвикат....
Усъвършенствайте езика на тялото сиУсъвършенствайте езика на тялото си
10 Юли
Няма правила за използването на езика на тялото, но много често той е много важен в контакта ви с хората....
Използвайте езика на тялото сиИзползвайте езика на тялото си
04 Ноем.
Ако успеете да контролирате езика на тялото си, това ще ви помогне в контакта с хората и най-вече в работата ви. Езикът на тялото може да ви свърши работа и в общуването с обекта на вашия флирт....
Миризмата на смърттаМиризмата на смъртта
29 Септ.
Благодарение на излъчващата се от труповете миризма, живите животни избягват мъртвите, защото те може да са умрели от болести....
Защо усещаме иглички по ходилата си?Защо усещаме иглички по ходилата си?
11 Дек.
Това ще накара крака ви буквално да изтръпне и можете дори да спрете изобщо да го усещате....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
10 Февр.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Интересен факт! Избираме партньора си по миризматаИнтересен факт! Избираме партньора си по миризмата
22 Дек.
Британски учени твърдят, че сме привлечени от партньори със сходна на нашата миризма. Става въпрос за естествената миризма. Дезодорантите и парфюмите, които имитират такава, не влизат в това число....
Рак на езикаРак на езика
10 Юни
11
Причини за рак на езика Причините за поява на рак на езика са мултифакторни, като все още се проучват активно....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
03 Март
1
След което ги нарязваме на еднакви по големина парчета. Нареждаме ги в намазаната предварително с краве масло тава. Оставяме ги да довтасат и когато са готови, ги печем в леко загрята фурна на 200 градуса....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
08 Февр.
1
Слагаме филето върху равна повърхност, и притискайки максимално острието на ножа към кожата, отделяме от нея филето. По същия начин почистваме и другото филе....
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
11 Юни
1
От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета. В средата на всяко сложете от каймата, прегъвайте и притиснете краищата, за да не излиза плънката....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
18 Април
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек, продължавайте да счуквате. Добавете пекориното и пармезана, а накрая налейте на тънка струйка зехтина. Бъркайте до хомогенност....
Премахване на миризмата от пърженоПремахване на миризмата от пържено
23 Септ.
1
За да изчезне напълно миризмата, то през процеса на пържене, както и след това, до печката се поставя чаша с оцет. Тя се оставя, докато миризмата напълно изчезне....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка. Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
01 Април
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
14 Юни
Половината цвекло, половината морков и целината обелваме и нарязваме на сламка. Картофите нарязваме на кубчета. Слагаме и една чушка. 3. Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко. Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Сложете тенджерата с млякото на огъня и включете да загрява на 37-38 градуса....
Глосит (възпаление на езика)Глосит (възпаление на езика)
19 Март
на езика; - усещане за чуждо тяло в устата....