Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кога започваме да усещаме по-слабо вкуса на хранатаЕдно от тях е намаляване на способността да усещаме аромата и вкуса на храните и напитките....
02 Септ.
Защо си усещам ударите на сърцето?Сърцебиене е усещане за бързо биещо, трептящо или удрящо сърце. Стрес, упражнения, лекарства или рядко медицинско състояние могат да го предизвикат....
03 Март
Усъвършенствайте езика на тялото сиНяма правила за използването на езика на тялото, но много често той е много важен в контакта ви с хората....
10 Юли
Използвайте езика на тялото сиАко успеете да контролирате езика на тялото си, това ще ви помогне в контакта с хората и най-вече в работата ви. Езикът на тялото може да ви свърши работа и в общуването с обекта на вашия флирт....
04 Ноем.
Миризмата на смърттаБлагодарение на излъчващата се от труповете миризма, живите животни избягват мъртвите, защото те може да са умрели от болести....
29 Септ.
Защо усещаме иглички по ходилата си?Това ще накара крака ви буквално да изтръпне и можете дори да спрете изобщо да го усещате....
11 Дек.
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
21 Септ.
1
Пържоли Изяж си пръститеПече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
10 Февр.
Интересен факт! Избираме партньора си по миризматаБритански учени твърдят, че сме привлечени от партньори със сходна на нашата миризма. Става въпрос за естествената миризма. Дезодорантите и парфюмите, които имитират такава, не влизат в това число....
22 Дек.
Рак на езикаПричини за рак на езика
Причините за поява на рак на езика са мултифакторни, като все още се проучват активно....
10 Юни
11
Милинки Стой си в къщиСлед което ги нарязваме на еднакви по големина парчета. Нареждаме ги в намазаната предварително с краве масло тава. Оставяме ги да довтасат и когато са готови, ги печем в леко загрята фурна на 200 градуса....
03 Март
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
26 Септ.
1
Солена сьомга Направи си самСлагаме филето върху равна повърхност, и притискайки максимално острието на ножа към кожата, отделяме от нея филето. По същия начин почистваме и другото филе....
08 Февр.
1
Пелмени по мой си начинОт него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета.
В средата на всяко сложете от каймата, прегъвайте и притиснете краищата, за да не излиза плънката....
11 Юни
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес....
18 Април
8
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното....
16 Ноем.
1
Яхния Да си оближеш пръститеДобавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
05 Февр.
Как да си направим пестоНа части добавете почистения, измит и подсушен босилек, продължавайте да счуквате.
Добавете пекориното и пармезана, а накрая налейте на тънка струйка зехтина.
Бъркайте до хомогенност....
19 Окт.
Премахване на миризмата от пърженоЗа да изчезне напълно миризмата, то през процеса на пържене, както и след това, до печката се поставя чаша с оцет. Тя се оставя, докато миризмата напълно изчезне....
23 Септ.
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка.
Сервират се със студена бира или червено вино!
Добър апетит!...
14 Септ.
1
Пълнена патица по моя си рецептаИзмиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
01 Април
Украински борш по мой си начинПоловината цвекло, половината морков и целината обелваме и нарязваме на сламка. Картофите нарязваме на кубчета. Слагаме и една чушка.
3. Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути....
14 Юни
Как да си направим домашна юфкаИзсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко.
Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути....
12 Май
Как да си направим домашно сиренеСложете тенджерата с млякото на огъня и включете да загрява на 37-38 градуса....
27 Януари