Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яйца по бенедиктинскиЯйца по бенедиктински
14 Март
Върху топлата питка с шунка се слага по едно вряло яйце....
Вкусни яйца по БенедиктинскиВкусни яйца по Бенедиктински
26 Януари
1
Върху тях слагаме по едно парче бекон, по едно поширано яйце, като накрая ги заливаме с по една супена лъжица от готовия сос и нарязан на ситно зелен лук....
Яйца по Бенедиктински със сос ХоландезЯйца по Бенедиктински със сос Холандез
07 Дек.
Ако по време на приготвянето сосът се пресече и стане на бучки, може да се прибавят 2-3 с.л. гореща вода и да се разбърка интензивно....
Една по различна мусакаЕдна по различна мусака
26 Дек.
Много вкусна и различна мусака!...
Яйца по панагюрски - класика с дъх на разтопено маслоЯйца по панагюрски - класика с дъх на разтопено масло
23 Февр.
Яйцата по панагюрски обаче остават класика....
Езогелин - една по-различна рецепта за лещаЕзогелин - една по-различна рецепта за леща
02 Май
2
Езогелин - една по-различна рецепта за леща е много вкусна....
Мекици Една нощМекици Една нощ
17 Април
1
После премесете тестото и го сложете в найлонов плик, намазан с олио, и приберете в хладилник за една нощ. Пликът трябва да е по-голям от тестото, за да има място къде да втаса....
Козунакът с много яйцаКозунакът с много яйца
21 Февр.
Щом втаса, се обработва по различни начини и се слага във форми, намазани с масло. Намазват се с яйце, поръсват се със захар и се набождат с орехи. Пекат се в умерена фурна на 180 градуса....
Торта за една принцесаТорта за една принцеса
23 Февр.
Вкусна и цветна тортичка за една принцеса! ! !...
Пухкава баница с много яйцаПухкава баница с много яйца
26 Март
В намаслена кръгла тава слагаме една кора и изрязваме частта, която е извън тавата и я слагаме вътре....
Тирамису КласикаТирамису Класика
30 Септ.
Завършваме тирамисуто Класика, като поръсим отгоре с какаото....
Пита КласикаПита Класика
05 Януари
Покрива се, за да се задуши пита Класика....
Пастицио КласикаПастицио Класика
11 Март
Наръсваме с настърганото сирене и печем Пастицио Класика до златисто....
Мусака КласикаМусака Класика
15 Април
7
Запържваме каймата в нагорещена мазнина, да се пръсне на трохи. Подправяме с чубрица, кимион и черен пипер на вкус, също и с червения пипер. Добавяме ситно нарязаните пера на лука, след минута добавяме и ситно нарязаните...
Фокача КласикаФокача Класика
16 Септ.
1
Източник: MasrerChef Bruno Albouze - The Real Deal Забележка: Една истинска италианска Фокача, която е с изключително крехка коричка. Много рецепти прегледах, преди да пусна тази, и малко са истинските направени....
Амарети класикаАмарети класика
30 Март
Скълцайте бадемите много ситно и ги смесете със 150 г от захарта и бадемовата есенция. Разбийте белтъците на сняг и прибавете останалата захар заедно с бадемовата смес. Разбъркайте....
Сладки КласикаСладки Класика
30 Май
По желание отгоре ги уркасете с ивици от шоколад или ги слепете 2 по 2 със сладко или шоколад....
Руло от кайма с много яйцаРуло от кайма с много яйца
09 Февр.
По средата наредете яйцата едно до друго, а ако желаете може и на половинки, около тях поръсете от краставичките. Започнете да навивате рулото, като издърпвате с хартията, хубаво го стегнете и загладете....
Кекс с ванилия и много яйцаКекс с ванилия и много яйца
29 Август
1
Става много висок и бухнал, апетитен с аромат на ванилия....
Яйца по турскиЯйца по турски
01 Май
По желание, след като извадим омлета, можем да поръсим с настърган кашкавал. Яйцата по турски са много вкусни!...
Яйца по АрменскиЯйца по Арменски
30 Април
Яйцата по Арменски са готови....
Яйца по неаполитанскиЯйца по неаполитански
06 Февр.
1
Яйцата по неаполитански се сервират в компанията на чаша хубаво бяло вино....
Яйца по арабскиЯйца по арабски
27 Януари
1
Яйцата по арабски са готови....
Яйца по смолянскиЯйца по смолянски
17 Май
Поръсваме яйцата по смолянски с червен пипер и печем апетитните гнезда в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20 минути Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа, по рецепта яйца по смолянски на Иван Звездев...
Яйца по панагюрскиЯйца по панагюрски
01 Март
22
В две чинии натрошете по малко сирене, сложете по три яйца, по 2-3 с.л. кисело мляко, отгоре отново натрошете сирене и залейте двете порции яйца по панагюрски със запърженото олио....