Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Апетитна риба в бяло виноРибното филе се сервира с гарнитура от сварените картофи, поръсва се с малко магданоз и леко се залива с винения сос....
01 Септ.
Апетитна риба в бяло виноРибното филе се сервира с гарнитура от сварените картофи, поръсва се с малко магданоз и леко се залива с винения сос....
01 Септ.
Печена бяла риба с бяло виноПреди да сервираме наръсваме печената риба с наситнен пресен магданоз и парченце масло.
Печената бяла риба с бяло вино е готова....
15 Февр.
Риба с бяло вино в гювечДобавете брашното, разтворено във вино, дафиновия лист, накълцаните на ситно магданоз и чесън.
Наредете парчетата риба в намаслен гювеч, върху тях сложете маслините. Полейте всичко с приготвения сос....
07 Юли
Сос с бяло вино за рибаЗапържете брашното, налейте бульона и бъркайте, докато се получи еднородна смес.
Добавете нарязаните на дребно лук, магданозен корен и каперсите и варете на слаб огън 35 мин....
04 Дек.
Как се сервира риба?Направете своето феноменално сервиране на риба и се насладете на тази вкусотия!...
21 Дек.
Сицилианско предястие от риба с бяло виноОставя се за изстине напълно. Нарязва се на тънки дълги резени или на ромбове.
Магданозът се нарязва на ситно. Рибата се сервира, поръсена с магданоз и напръскана с балсамов оцет....
20 Юни
Задушена риба с бяло вино и гъбиЗалейте с оцет и бяло вино. Разполовете гъбите и ги прибавете.
Покрийте ястието с фолио и сложете ястието да се задушава на слаба фурна около 40 минути....
19 Май
Риба гювеч с целина и бяло виноПочистете рибата и я посолете. Оставете я да престои така около 30 минути.
Нарежете лука и чесъна на тънки филийки, а морковите и целината на кубчета. Преместете ги в глинен съд. Подправете с черен пипер, сол и бахар...
26 Февр.
Как да сервираме и консумираме бяло вино?Подходящата температура за бялото вино при сервиране в зависимост от качеството е от 8 до 12 С.
Млади резливи вина се пият по-хладки – от 8 до 10 градуса....
31 Май
Бяло ВиноТози постулат дори бе доказан преди известно време по силата на науката, когато японски специалисти потвърдиха правилото....
17 Май
2
Риба и морски дарове в сос от бяло виноКогато омекне и алкохолът се изпари (около минутка) сложете мидите - добре почистени и измити с черупките. Когато се отворят, налейте 1 и 1/2 ч.ч. от бульона, който поддържахме топъл на котлона....
05 Юни
Японски Чийзкейк - направо се топи в устатаМожете да го сервирате топъл или студен. По ваш избор.
Да ви е сладко с моя японски чийзкейк - направо се топи в устата!...
10 Март
Домашно бяло виноБялото вино изисква по-фина обработка на материала от червеното. Най-важното при производството на бяло вино е, че мъстта трябва да ферментира без семките, чепките и ципите....
27 Ноем.
4
Домашно бяло виноБялото вино изисква по-фина обработка на материала от червеното. Най-важното при производството на бяло вино е, че мъстта трябва да ферментира без семките, чепките и ципите....
27 Ноем.
4
Как се прави бяло вино?Терминът бяло вино не е съвсем точен, защото всеки знае, че цветът на напитката всъщност е светложълт до кехлибар. В обръщение обаче е останал терминът бяло вино, така че той обозначава виното с тези оттенъци.
Виното може...
12 Февр.
Хапки за бяло виноЗавийте на не много стегнато руло, за да има място бутерът, да се разгърне при печенето.
Нарежете рулото на малки рулца, около 2 см....
30 Юли
2
Наденички с бяло виноНаденичките се изпичат на грил тиган леко. Нарязаният на колелца лук се задушава с малко мазнина да омекне....
04 Септ.
1
Локумки с бяло виноНалива се бялото вино, което трябва да е със стайна температура. Замесва се меко тесто, което се събира на топка....
06 Ноем.
5
Салата с бяло виноЗалейте салатата от домати и краставици с него и веднага може да сервирате.
Не пропускайте да опитате и вие тази салата с бяло вино....
28 Март
Челамичка с бяло виноРежем пилето на четири, измиваме го, натриваме го със сол, червен и черен пипер и със пресованите скилидки чесън.
Оставяме го около половин час да поеме солта и го пържим в гореща мазнина до зачервяване.
Прибавяме ситно...
03 Март
Мъфини с бяло виноВ тенджера се слагат маслото, виното, какаото и захарта. Слагат се на котлона и се разбъркват, докато заври.
Яйцата се разделят на жълтъци и белтъци, като белтъците се разбиват на сняг....
30 Април