Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Мус

Какво е значението на Мус? Виж какво значи Мус в кулинарния речник на сайта.
Мус

Мусът по дефиниция е пяна от мозък, от ябълки и други плодове, зеленчуци, от дроб, риба и т.н.

Мусът може да е солено предястие с въздушна текстура, но има и сладки видове мус, като например Шоколадов мус.

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Този съвет още не е коментиран. Бъди първият, който ще остави коментар към него:Анонимен

Най-новите рецепти

Портокалов мусМусовеПортокалов мус1
Елена Стефанова ЙордановаЕлена Стефанова Йорданова4917k10k
Спаначен мусМусовеСпаначен мус
Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова5374k4k
Кестенов мусМусовеКестенов мус
MarianeMariane5611k5k
Шоколадов мусМусовеШоколадов мус3
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k14k
Бананов мусМусовеБананов мус4
EfrosiaEfrosia1k6k34k
Кайсиев мусМусовеКайсиев мус
EfrosiaEfrosia1k6k34k
Лимонов мусМусовеЛимонов мус
Maria  TonchevaMaria Toncheva6302k4k
Плодов мусМусовеПлодов мус
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7484k7k
Ябълков мусМусовеЯбълков мус
Rosi TrifonovaRosi Trifonova1k8k38k
Нутела МусМусовеНутела Мус
LenkaLenka5451742k
Мус чийзкейкЧийзкейкМус чийзкейк
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k19k
Белгийски шоколадов мусМусовеБелгийски шоколадов мус
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k15k