Моите форумни постове

Веселина Константинова
Най-вече приготвям тиквеник, но и печената тиква със захар и орехи е страхотна!
Веселина Константинова
Разтварям със студена вода и след като набъбне го затоплям за много кратко в микровълнова.
Веселина Константинова
Чувала съм за нея и зная мои познати, които я използват. Казват, че е добра.
Веселина Константинова
Аз съм публикувала рецепта. Като сложиш и орехова ядка в белтъчената смес, става страхотно. Важно е печенето, по-скоро целувките се сушат.
Веселина Константинова
Много от жените са в кухнята и са добри готвачи, ама в повечето случаи топ готвачите са мъже.
Веселина Константинова
Обичам да консервирам за зимата. Приготвям компоти, сладка, кисели краставички, лютеница, домати, зелен фасул, лапад и др.
Веселина Константинова
Отглеждам си магданоз, джоджен, босилек, мента, сминдух.
Веселина Константинова
Би било добре да има анкети.
Веселина Константинова
Да, слага се зелен фасул и става много вкусно.
Веселина Константинова
Овкусявам с олио или зехтин, оцет или лимонов сок, сол.
Веселина Константинова
Използвам печката, миксера и пасатора.
Веселина Константинова
Замисляла съм се, но все си викам, че още не съм готова. Но не ми допада и начинът, по който се държи журито с участниците. Мисля, че не бих издържала на такова напрежение.
Веселина Константинова
И аз обичам да съм сама в кухнята.
Веселина Константинова
Обичам пикантното, съвсем лекичко!
Веселина Константинова
Общо взето се съобразявам, на си позволявам в допълнение към ястието, за да може всеки да си прецени.
Веселина Константинова
Нямам навик, защото децата вече пораснаха.
Веселина Константинова
Правила съм и се получи добре.
Веселина Константинова
Целебните му свойства са известни от стари времена. У нас се използва едва през втората половина на 20 век. За приготвянето на лечебната отвара се използват надземните му части.