Йорданка Тасева

Иноватор
Моята стенаРецепти378Статии17Съвети1Коментари301Форумни теми36Постове във форума707За менИзпрати съобщениеточки12404

салата мезе и според зависи какво има в хладилника и фризера ,но най-често скара и някой сос

предимството да имаш малко дете е че сега се обаждат да предупреждават :y: 


и аз като Веселина, за пържене слагам стар хляб натрошен

ако е домашна храна замразена съм за, също и за замразени зеленчуци, но замразени полуфабрикати,които продават не с ами по вкуса

за сладкиши и то главно за декорация, иначе може да ги ползвате и като ароматизатор в къщи чудесна работа върши

определено трябва да са в кутия или в буркан, иначе ще изсъхнат

е то там трябва да знаеш кои са ядливи, спомням си в миналия сезон на мастър шеф бяха правили няколко пъти такива забележки в чинията не се слагат цветя които не се ядат 


А да карамфила, но как се приготвя? Цвета ли се суши за подправка или? Доста ароматна подправка.

катъка в магазина знаете ли как го правят, особенно в тия магазини в които го продават в кутии като салата за вкъщи - от кисело мляко с изтекъл срок и натрошено сирене най-често от най-евтиното

най-ми е било кеф като точихме с баба ми юфка, целия двор беше разпънат в бели чаршафи да се изсъхва...

ехх спомени спомени, жалко че днес децата нямат такова детство
сега ядат пица и пият кола, играейки на телефони и таблети

даа и аз съм за, може би ако тук във форума може да се публикуват ще е супер