Гергана Георгиева
Гергана  Георгиева
Гуру

Моите форумни постове

Гергана  Георгиева
Никога не съм чувала за ошав с тиква. Ще пробвам!
Гергана  Георгиева
Използва се в сладкарството
Гергана  Георгиева
Зависи от чая,някои трябва да се запарят само,други да поврят малко,други повече
Гергана  Георгиева
Да,по добре е да се купи пресен
Гергана  Георгиева
Видях различни варианти при правенето на пататник. Не знам кой е "оригиналът",но всички ми изглеждат вкусни :wink:
Гергана  Георгиева
Хубаво е,че вече го има навсякъде
Гергана  Георгиева
Досега не съм попадала на лош ориз
Гергана  Георгиева
Няма ли да стане много мека каймата от доматите,как ще се оформят топчетата?
Гергана  Георгиева
Точно по този начин не съм готвила чушките,но би ми било любопитно да опитам
Гергана  Георгиева
И аз го правя така,но слагам и лъжичка захар, за да убие киселинността на доматите.
Гергана  Георгиева
Не съм съгласна, че всичко се вакумира за 10 минути. При компотите и сладката - да, но при зеленчуците нещата са различни.
Гергана  Георгиева
Когато нямам оризово фиде,малко я побългарявам рецептата,като слагам ориз,пак става фкусно
Гергана  Георгиева
Най-често използвам бира и бяло вино за приготвяне на различни видове меса
Гергана  Георгиева
При глазурата вместо вода използвам мляко,така ми харесва повече
Гергана  Георгиева
Благодаря на Hristo 16 за рецептата,ще я изпробвам
Гергана  Георгиева
Аз го правя като Ванушка и става много хубаво, накрая когато го махна от огъня му слагам листенца индрише, придава му много хубав аромат.
Гергана  Георгиева
Обичам мюсли,много е хранително и полезно да се хапва
Гергана  Георгиева
Навремето баща ми правеше такова вино от касис, беше много приятно и ароматично. :wink: