Yana G.
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20160201_112715_76310.webp)
Готвач
Моята стенаРецепти178Снимки242Статии100СъветиКоментари141Форумни теми27Постове във форума331За менИзпрати съобщениеточки6664
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
смесват се различни подправки според вкуса, майка ми като прави добавя изсушен самардал придобива приятен вкус ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
не знам точната рецепта, но ако съдя по името ще е нещо много богато, видях няколко варианти и всички са с доста продукти, като за чорбаджии
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Вредна е ако се консумира често. Когато си позволиш 3-4 пъти в годината, как правя аз си позволявам. Защото е вкусна.
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
няма как да избегнем това, освен ако не живеем на село и не ядем нищо друго освен това което сами си произведем