Yana G.
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20160201_112715_76310.webp)
Готвач
Моята стенаРецепти178Статии100СъветиКоментари141Форумни теми27Постове във форума331За менИзпрати съобщениеточки6664
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Съвсем скоро попаднах на рецепта за френска селска торта и съм много приятно изненадана от крайният резултат. Много лека торта. ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Знам за Мурсалския чай, че е по-скоро полезен, а не вреден. не прекалявайте - максимум 2 маши на ден ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
като всяко нещо, с което се прекали - може да бъдат вредни. Но в нормални количества са дори полезни ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Има много варианти, за стария хляб. Получава се много вкусно като вид пица, вместо тесто с филийките хляб. По различно е ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Определено е полезно цвеклото, най-често го приготвям в комбинация с морков на салата. Може да се добави царевица, настъргана зелена ябълка, дори смлени орехи. Страхотни комбинации ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Здравейте, идеята е страхотна за новия формат на конкурса. Аз само не разбрах едно....точките зануляват ли се всеки месец както до сега или можем да си ги трупаме през цялата година?
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Обичам ги във всички варианти, но избягвам да ги пържа. най-често на фурна с подправки или задушени с масло
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Загорялото няма как да се поправи, дори и да се премести в друг съд пак си остава аромата. За това бих казала, че е непоправимо.
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
за първи път чувам такива кори, не съм срещала на българския пазар такива кори
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
В нашето семейство винаги сме купували готови козунаци. В семейството на приятеля ми обаче имат традиция да се пекат домашни козунаци и то на пещ. Стават невероятни. Но отнемат доста време и средства.
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Винаги когато съм приготвяла агнешко месо е било в нарязан вариант. Ако не на порции, то поне на средни парчета, така че по-лесно да може да се "справим" с него след като се изпече.
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Аз не ям такова нещо, но майка ми приготвя супа от агнешка главичка
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Да използвам ги и съм доволна. А по въпроса дали са вредни....то в днешно време кое не е вредно?
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Зависи от времето, много хора предпочитат да ги боядисат в събота, защото не е почивен ден и имат повече време. Аз ги боядисах в четвъртък след работа. Слънцето не беше залязло още.
![Yana G.](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_112715_76310.webp)
Баща ми си прави всяка година, отглежда си гроздето и винаги прави и по малко вино. Не съм запозната със сортовете обаче.