Yana G.

Готвач
Моята стенаРецепти178Статии100СъветиКоментари141Форумни теми27Постове във форума331За менИзпрати съобщениеточки6664

Съвсем скоро попаднах на рецепта за френска селска торта и съм много приятно изненадана от крайният резултат. Много лека торта. 


Знам за Мурсалския чай, че е по-скоро полезен, а не вреден. не прекалявайте - максимум 2 маши на ден 


като всяко нещо, с което се прекали - може да бъдат вредни. Но в нормални количества са дори полезни 


Има много варианти, за стария хляб. Получава се много вкусно като вид пица, вместо тесто с филийките хляб. По различно е 


Определено е полезно цвеклото, най-често го приготвям в комбинация с морков на салата. Може да се добави царевица, настъргана зелена ябълка, дори смлени орехи. Страхотни комбинации 


Здравейте, идеята е страхотна за новия формат на конкурса. Аз само не разбрах едно....точките зануляват ли се всеки месец както до сега или можем да си ги трупаме през цялата година?

Обичам ги във всички варианти, но избягвам да ги пържа. най-често на фурна с подправки или задушени с масло

Загорялото няма как да се поправи, дори и да се премести в друг съд пак си остава аромата. За това бих казала, че е непоправимо.

за първи път чувам такива кори, не съм срещала на българския пазар такива кори

В нашето семейство винаги сме купували готови козунаци. В семейството на приятеля ми обаче имат традиция да се пекат домашни козунаци и то на пещ. Стават невероятни. Но отнемат доста време и средства.

Винаги когато съм приготвяла агнешко месо е било в нарязан вариант. Ако не на порции, то поне на средни парчета, така че по-лесно да може да се "справим" с него след като се изпече.

Аз не ям такова нещо, но майка ми приготвя супа от агнешка главичка

Да използвам ги и съм доволна. А по въпроса дали са вредни....то в днешно време кое не е вредно?

Зависи от времето, много хора предпочитат да ги боядисат в събота, защото не е почивен ден и имат повече време. Аз ги боядисах в четвъртък след работа. Слънцето не беше залязло още.

Баща ми си прави всяка година, отглежда си гроздето и винаги прави и по малко вино. Не съм запозната със сортовете обаче.