гина райчева
гина райчева
Новак

Моите форумни постове

гина райчева
Харесвам ги и в двата случая но моето семество ги обича повечето с сладко от ягода или сини сливи
гина райчева
Предпочитам плодове
гина райчева
Много е важно дасе пие чай от коприва и лимон тай като богат на желязо
гина райчева
Всичко що се яде кисело зеле ,турший два три вида,компоти сладко от сини сливи ,ягода ,кот е дал господ от всичко помалко
гина райчева
Не даже за пръв път му чувам името лековит лие?
гина райчева
Работата мие такава,че трябва да закусвам обядвам икато се прибера вкащи вечерям но като сам вкащи забравям да закусвам ха туй дана правя ха онуй тъй като ме няма вкащи идвамси касно и гледам даси наваксам работите вкащи
гина райчева
И аз сам сащата ползвам оцет , лимон или белина предимно тенжерите тавите стават като нови
гина райчева
Здр.хубав въпрос но честно казано обичам сама да сам в кухнята не обичам,някой дамисе пречка . имам две галапчета и като почна да правя нещо особено акое сладкиш познайте какво става ха ха ха
гина райчева
Винаги го мия даже слагам шепа сол по хубаво се мие .Става по бял но трябва хубаво да се изплакне защото има вероятност да остане солен
гина райчева
С чаша късо силно кафе
гина райчева
Сурови
гина райчева
Винаги готвя на сач останами за спомен от свекарвата ивинаги го исползвам
гина райчева
Аз най често исполвам 1 белтък 2с.л заха разбивам го с вилицата тази маска еза почистване на лицето много е ефикасна
гина райчева
Не не обичаме сурова риба
гина райчева
Разликата между тях ,че веганците са по строги те не косумират щое животинско
гина райчева
Тайкато живея на село никога несам поръчвала по телефона свикнатисме сами дасе оправяме
гина райчева
Много зависи от супата но иначе застройката я правя с жълтък и1 ч .л.кисело мляко и сипвам малко от супата в застройката и тогава я сипвам в супата
гина райчева
Здравей ако искаш датисе получи блата при печене имаси няколко правила първото е хубаво да разбиеш белтъка и жълтъка по отделно второто правило еда намаслиш независимо дали екраве масло или олио тавата и поръсваш с брашно дане залепне третото е че фурнатати не трябва дае гореща :ако ги испалняваш тия правила щетисе получи бблата:успех другия път