Анонимен

Новак
Моята стенаРецептиСтатииСъветиКоментари3Форумни темиПостове във форума9За менИзпрати съобщениеточки16

У дома слагаме кисело зеле. За да нямате притеснения за миризмите, можете да го нарежете като за готвене и да го съхранявате в буркани, докато трае ферментацията.

Да, ползвам. И много ги харесвам. Имам страхотни чинии от "Avon", с дядо Коледа на тях
Миналата година ми подариха чаши за чай, със зимни пейзажи. Съдовете с мотиви са незаменима част от празничната декорация.


Задължително на Коледа ще има Коледна капама със сарми и няколко вида месо 


Настъргана краставица, чесънче. Без орехи. Когато го приготвям само за мен, пропускам и копъра. Не обичам.

Сарми от кисело зеле, с месо.
Всякакви десерти. Овкусени крилца на фурна. 


В повечето случаи започвам по рецепта. Но в процеса на приготвяне я изменям и накрая се получава нещо различно 


Печена филия на тостера, намазана с майонеза и риба тон. Едно кафенце за ободряване и денят е прекрасен! 


Баба ми и дядо ми едно време го приготвяха невероятно. Обожавах го. До колкото знам червата се киснат в сол, почистват се хубаво и се пълнят с пържен ориз и телешка кайма. После червата се връзват и се запичат. Ако някой знае рецептата с точност, ще му бъда благодарна да я сподели.