Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЗапочва сезонът на киселото зеле! Споделете как го приготвяте
У дома слагаме кисело зеле. За да нямате притеснения за миризмите, можете да го нарежете като за готвене и да го съхранявате в буркани, докато трае ферментацията.
АнонименПолзвате ли съдове с коледни мотиви?
Да, ползвам. И много ги харесвам. Имам страхотни чинии от "Avon", с дядо Коледа на тях Миналата година ми подариха чаши за чай, със зимни пейзажи. Съдовете с мотиви са незаменима част от празничната декорация.
АнонименВ очакване на Новата 2017 година - какво меню ще спретнете?
Задължително на Коледа ще има Коледна капама със сарми и няколко вида месо
АнонименКак приготвяте и как харесвате таратора?
Настъргана краставица, чесънче. Без орехи. Когато го приготвям само за мен, пропускам и копъра. Не обичам.
АнонименКакво ви се услажда най-много?
Сарми от кисело зеле, с месо. Всякакви десерти. Овкусени крилца на фурна.
АнонименПо рецепта ли готвите?
В повечето случаи започвам по рецепта. Но в процеса на приготвяне я изменям и накрая се получава нещо различно
АнонименДайте идеи за Бърза и лесна закуска
Печена филия на тостера, намазана с майонеза и риба тон. Едно кафенце за ободряване и денят е прекрасен!
АнонименКакво е телешки шарден?
Баба ми и дядо ми едно време го приготвяха невероятно. Обожавах го. До колкото знам червата се киснат в сол, почистват се хубаво и се пълнят с пържен ориз и телешка кайма. После червата се връзват и се запичат. Ако някой знае рецептата с точност, ще му бъда благодарна да я сподели.
АнонименКакво е телешки шарден?
Благодаря за разяснението, но те го наричаха шерденчета.