Emilia Krumova
![Emilia Krumova](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20170121_081540_60557.webp)
Чирак
Моята стенаРецепти37СтатииСъветиКоментари32Форумни темиПостове във форума2За менИзпрати съобщениеточки734
![Emilia Krumova](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20170121_081540_60557.webp)
Най - малко трябва да го изчакате половин час на топло , ако е козуначе но тестото един час , защото от захарта по - бавно втасва.
Когато е ватасало , то вече е удвоило обема си и е станало цялото на малки мехурчета. При пипане е много гладко е еластично . А когато е готова питката или кифличките , те също трябва да са се надигнали , увеличили обема си и са готови за печене .
Успех в месенето !
![Emilia Krumova](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20170121_081540_60557.webp)
Не се страхувам да готвят на око , но винаги предпочитам да готвят по рецепта и всичко да е точно .
Особено когато е за сладкиши и тесто , спазваш ли точните количества , няма как да не е добър резултата .