Emilia Krumova
Чирак
Моята стенаРецепти37Снимки166СтатииСъветиКоментари32Форумни темиПостове във форума2За менИзпрати съобщениеточки734
Въпрос за тестото?
Най - малко трябва да го изчакате половин час на топло , ако е козуначе но тестото един час , защото от захарта по - бавно втасва.
Когато е ватасало , то вече е удвоило обема си и е станало цялото на малки мехурчета. При пипане е много гладко е еластично . А когато е готова питката или кифличките , те също трябва да са се надигнали , увеличили обема си и са готови за печене .
Успех в месенето !
Страхувате ли се да готвите на око?
Не се страхувам да готвят на око , но винаги предпочитам да готвят по рецепта и всичко да е точно .
Особено когато е за сладкиши и тесто , спазваш ли точните количества , няма как да не е добър резултата .