Теодора Иванова Каменова
Теодора  Иванова Каменова
Помощник Готвач

Форумните Постове на Теодора Иванова Каменова

  • Теодора  Иванова КаменоваГледам и не вярвам на очите си!Някои публикуват едни и същи рецепти с едни и същи снимки в различни електронни издания,стига да има обявен конкурс , само, за да взимат награди .Такива са : Вили-Виолета Матова, Ирина Андреева и т н
  • Теодора  Иванова КаменоваГледам и не вярвам на очите си!Аз готвя само и единствено за удоволствие, отделям достатъчно време в търсене на интересни за мен рецепти и ми е неприятно да чета едно и също на различни места.Ако отварям различни сайтове, то е за да потърся различни идеи, а не за да си губя времето. Също така нямам причина за завист- "наградите" са по джоба ми, погледнато само като материални придобивки, бих казала,че вече са и в дома ми.Говорим за почтеност, щом толкова искаш да печелиш- от 2-3 места, трябва да положиш и толкова усилия-двойно или тройно.
  • Теодора  Иванова КаменоваКакви ястия готвите за мразещите лук и чесън?Всяко ястие може да се сготви без лук и без чесън,просто вкуса е различен , но не по-лош. Например Коко Шанел не е хапвала чесън, защото не обичала храната да я издава и да говори за себе си дълго след нейната употреба.