Simona

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти61СтатииСъветиКоментари1Форумни теми1Постове във форума9За менИзпрати съобщениеточки1823

Да точно така е както казваш,чакат да се съберат няколко човека и изпращат.Но вече е при мен даже вече и пробвана. 


Харесвам онзи пухкав и мек като памук блат на кекса с много шоколад и портокалова коричка,а също и онзи със сладкото от ягоди.




Първото и задължително нещо е бульонът,както и лука,целината и магданоза.
Златното правило за приготвянето на една истински вкусна и вълшебна супа е запържването на лука и моркова.Така тя придобива един златист отенък,който няма как да се постигне ако само врат. 


Най-вече по това как ми е поднесено ястието,тъй като човек първо вижда,после помирисва и накрая усеща вкуса.

И с двете
нали все пак са палачинки.Кой не ги обича?
Обожавам солените с руска салата и тези с крема сирене,пилешко ,и кисели краставички.
А за сладките ШОКОЛАД с банани или ягоди и натрошени бисквити,а също и с крема сирене и сладко от ягоди.
Защо не и с мед? 



Ябълки,сини сливи,ананас,жълт и зелен пъпеш,портокали,и ябълков сок,който се вари заедно със захар,а за аромат канела и ванилия.
И пресни листа мента.



