Потребител#240543
![Потребител#240543](https://gotvach.bg/files/avatars/avatar.png)
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти54Статии1СъветиКоментари6Форумни темиПостове във форума3За менИзпрати съобщениеточки3226
![Потребител#240543](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/avatar.png)
За сервизно помещение ли ще са, метални - за инструменти, буркани или за стая, дървени като за библиотечка или друго?
![Потребител#240543](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/avatar.png)
Не се колебайте, само пазете покритието на вътрешния съд и използвайте пластмасовите лопатки към комплекта. Ще ползвате мазнинка, но много малко - толкова малко, че си заслужава да си позволите по- качествена и здравословна от обикновеното олио.
![Потребител#240543](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/avatar.png)
За първи път опитах тази подправка върху пастет. Изненадах се от ефекта ѝ - подсилва вкуса му. Ползвам я още и за сварени яйца, но много внимателно. Имам предвид, че я предлагат като смес с много сол, а не като ронената чубрица или джоджена, което е странно. Сигурно грамажът се постига най.вече от солта, но това е друга тема...Намирам я в големите вериги магазини.