Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименВъпрос относно подквасване на кисело мляко
млякото трябва да се свари поне минимум 30 мин.остава се да истине малко след това още горещо се налива в бурканите поставяте млякото на място кьдето ще се заквасва .млякото го заквасвам по следния начин,1 супена льжица на 1 буркан .разбивам добре кис.мл,без прясно.топлото мляко го пробвам с рька трябва да не пари на прьста ви като го потопите в буркана,когато е готово и пръста ви трае на топлината слагате 1 лъжица подкваса разбърквате добре завивате млякото и според т/турата в стаята го квасите минимум 4 и макс 6 часа.много зависи от подквасата и повече варене на млякото.