Мартина Тракова
Мартина Тракова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Мартина Тракова
То ъпсурд има май не само в рецептите :evil: :evil: :evil: :evil:
Мартина Тракова
1.Зависи колко голям хляб искаш да правиш. 2.Тези с две бъркали са за предпочитане. 3.Реотаните също да са два. 4.Под 100 лв не купувай. 5.Вземи по -доброто,ще оцениш предимствата. Може би Мулинекс,но по-висок клас.Евтиното излиза скъпо! Надявам се да съм била полезна. :y:
Мартина Тракова
Аз тази година ще правя ангелски очи.Миналата година правих напуканите сладки и не бях очарована.За да станат меки,някой сладки трябва да престоят в кутия.На времето правих едни медени мечета,бяха уникални.Подслаждаха се само с мед.Изгубих рецептата ... За коледни сладки може да се ползва като аромат и корите на лимон и портокал.
Мартина Тракова
Кувертюра се използва за глазури,кремове и пълнежи.Има 3 основни вида : млечен,бял и натурален.
Мартина Тракова
Кувертюра е голям блок.Може да е на капки.От него чрез термична обработка се правят разни неща,включително и глазури.Марката ION е добра.
Мартина Тракова
Когато постиш не можеш да ядеш шоколад.Има мляко. :x:
Мартина Тракова
Огорчена съм..
Мартина Тракова
Менюто ми за бъдни вечер още не е уточнено,но нахута ще е на хумус,боба ще е в чушките,за питката се знае,сърмите ще са лозови.Ошава виж е друго нещо.Правя го по рецепта на мама Дани (с чесън и орехи) и аз не го ям!За Нова година задължително баклава,пържоли и руска салата.
Мартина Тракова
Аз ям,а ти? :evil:
Мартина Тракова
Използвам тези кори,който са на промоция в магазина и съответно най евтините. Имало е случаи,в който се ядосвам,защото са скъсани,надърпани :evil: ,но аз съм си ги избрала :love: В баницата не се виждат какви са били!
Мартина Тракова
Не харесвам диетите!Не може всички да са слаби.
Мартина Тракова
На сто процента е със зелени маринати..
Мартина Тракова
И аз не съм правила.Може ли някой да обясни?
Мартина Тракова
Торта с тахан халва и бял шоколад. :x:
Мартина Тракова
Ако обичате овесени ядки(те засищат доста)може да ги залеете още от предната вечер с кисело мляко.Може също и с прясно,като прясното сутринта може да го затоплите! :y:
Мартина Тракова
Може да пробваш само с един буркан,за да видиш какво ще се получи.Аз моите също съхранявам в хладилник.Мисля,че ако се заварят за 5 мин.(само за капак) няма да има особена разлика. :y:
Мартина Тракова
След като се сложи печивото да се пече,фурната не се отваря минимум 20 мин.С отварянето на вратата спада и температурата на печене,а от там и печивото. :n:
Мартина Тракова
Може да се използва и мляко,което е по БДС!