Мартина Тракова
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти138Снимки243Статии1СъветиКоментари180Форумни теми16Постове във форума448За менИзпрати съобщениеточки3188
1.Зависи колко голям хляб искаш да правиш.
2.Тези с две бъркали са за предпочитане.
3.Реотаните също да са два.
4.Под 100 лв не купувай.
5.Вземи по -доброто,ще оцениш предимствата.
Може би Мулинекс,но по-висок клас.Евтиното излиза скъпо! Надявам се да съм била полезна. :y:
Аз тази година ще правя ангелски очи.Миналата година правих напуканите сладки и не бях очарована.За да станат меки,някой сладки трябва да престоят в кутия.На времето правих едни медени мечета,бяха уникални.Подслаждаха се само с мед.Изгубих рецептата ... За коледни сладки може да се ползва като аромат и корите на лимон и портокал.
Кувертюра е голям блок.Може да е на капки.От него чрез термична обработка се правят разни неща,включително и глазури.Марката ION е добра.
Менюто ми за бъдни вечер още не е уточнено,но нахута ще е на хумус,боба ще е в чушките,за питката се знае,сърмите ще са лозови.Ошава виж е друго нещо.Правя го по рецепта на мама Дани (с чесън и орехи) и аз не го ям!За Нова година задължително баклава,пържоли и руска салата.
Използвам тези кори,който са на промоция в магазина и съответно най евтините. Имало е случаи,в който се ядосвам,защото са скъсани,надърпани :evil: ,но аз съм си ги избрала :love: В баницата не се виждат какви са били!
Ако обичате овесени ядки(те засищат доста)може да ги залеете още от предната вечер с кисело мляко.Може също и с прясно,като прясното сутринта може да го затоплите! :y:
Може да пробваш само с един буркан,за да видиш какво ще се получи.Аз моите също съхранявам в хладилник.Мисля,че ако се заварят за 5 мин.(само за капак) няма да има особена разлика. :y: