Мартина Тракова
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти138Снимки243Статии1СъветиКоментари180Форумни теми16Постове във форума448За менИзпрати съобщениеточки3188
Не използвам ,миришат ми на гадно.Още с отварянето на пакета.Вредни са.Има повече сол,от колкото каквото и да било.
В зависимост колко е голямо гнездото ,може да добавиш топено сирене,кисела краставица,гъби или продукти по вкуса ти и от горе яйцето. :y:
Много се кефя,когато някой отговаря на въпрос зададен преди известно време.Пламене?????Още ли се чудиш какво да сготвиш??Тури един боб със свинско джоланче. :evil: :evil: :evil: :evil:
Чимен е сминдух.За червено вино предпочитам прошуто крудо,филе,пастърма и такива разни подобни тънко нарязани.
Има доста добри рецепти в руската кухня.Сельодка под шубой,пирогите им и руската водка :love: пелмените също
Почти е равносилно да си направиш фреш,който ще изпиеш след 3 часа. :n: Има неща,които се правят на момента. Лимоновия сок е вариант,но не за всички плодове. :y:
Зависи какво приготвям.В сладкарството всичко е точно,като в математиката!Иначе не се получава.За другите гозби,може плюс минус да играе
Тавата се намазва хубаво на всякъде до горен ръб с олио или мазнина,а после се отупва с брашно.И това е решение.