Моите форумни постове

Ваня Георгиева
Мария, халеб наистина се слага в козунаци, гледах клипче където жената го каза и прибави но аз все още не съм опитвала какво точно придава на козунака. А за пазарите на които си била благородно ти завиждам, много бих искала и аз един ден да посетя поне един такъв. Живях в Чехия и там имат но не ми хареса, вехтошарска работа, а и те нямат кой знае какво. Произвеждат само чесън, картофи и ябълки.
Ваня Георгиева
От скоро пия сок от цвекло, с нисък хемоглобин съм, сега се чувствам отлично. Има страхотен ефект от него.
Ваня Георгиева
Не бях чувала но сега разбрах, интересно!
Ваня Георгиева
Рано ми е да мисля до тогава ще видя все нещо ново и вкусно.
Ваня Георгиева
Досега не съм го използвала, дори не зная точно в кой рецепти се слага.
Ваня Георгиева
Просто са по узрели и по сладки, не са като локум, и аз взимам от тях, а дали са полезни не зная.
Ваня Георгиева
Ако се пострижела жената ако е мъжко бебето щяло да му се одреже ч.... .и ще е момиче. Аз също имам белег майка ми нещо се пипнала и затова. Има още много но не се сещам.
Ваня Георгиева
Мислех че чорбата е без сатройка а супата със но като се замисля и на двете може да има, така че не зная каква точно е разликата.
Ваня Георгиева
В нашата къща се консумира честичко и по различни начини скоро добавих по различна рецепта в палачинки.
Ваня Георгиева
При нас на олиото казваме понякога шарлан, прави се от слънчоглед.
Ваня Георгиева
И аз сама се научих и колкото повече правя и виждам резултата искам все повече да правя и то да разнообразявам, измислям си модели като виждам някой елементи от други питки на други жени. Тестото за декорация има тънкост в него и днес ме питаха на днешната питка която споделих тук как се запазва тестото снежно бяло, а се пече почти 45 минути заедно с питката. В много рецепти съм писала състава му. Най-голямо удоволствие ми прави да правя розички от цветното тесто. Стават уникални и сама им се радвам.
Ваня Георгиева
Благодаря ти Веси! Явно наистина с любов ги правя, дори и уморена пак си играя и искам да са красиви, оня ден правих 4 малко множко ми дойде но се радвам от резултата, снощи споделих едната тук, дано я одобрят.
Ваня Георгиева
Най лесната за начинаещите е питката на кифлички запазва си формата и ефектна.
Ваня Георгиева
Не нямам но много мои фенове ме карат да направя, но нямам време да се занимавам.
Ваня Георгиева
Членувам в доста групи и се радвам че ги има, оттам взаимно се учим всички членуващи.
Ваня Георгиева
Свинско готвим най-често а бих искала да е пилешкото, след него е ярешкото и заешкото.
Ваня Георгиева
Какво е това не ми е познато.
Ваня Георгиева
Гофрети, палачинки и мъфини.