Моите форумни постове

Албена Асенова
Че използва ли ги някой?Разбира се,че са вредни.
Албена Асенова
Това е нещо което още не съм готвила.Доста добри идеи.
Албена Асенова
Сварено пилешко месо,накъсано на конци,горчица,майонеза и черен пипер.
Албена Асенова
Луканка,филе.Обичам сирена.А може и черен шоколад.
Албена Асенова
Няма лошо,но това занимание си иска своето време и място.
Албена Асенова
Основно използвам бяла захар.
Албена Асенова
Мен лично не ми допада и рядко я използвам.Но за спагети в комбинация с други подправки може да пробвам.
Албена Асенова
Диета със зелева супа.Няколко пъти съм я правила и има ефект,но не за дълго.
Албена Асенова
Всяка вечеря приготвена съвместно за мен е романтична.
Албена Асенова
По-добре подправки на вкус-ябълков оцет или изцеден лимон,червен лук или праз,зехтин или др.,отколкото тези бъркочи.Да струва ни се,че храната е по-вкусна,защото това е целта да дразнят вкусовите рецептори.
Албена Асенова
Не,никога не слагам.Единствено добавям лук,сол,оцет и зехтин.
Албена Асенова
Не съм правила пилаф ,рецептите са интересни и си заслужават да се пробват.
Албена Асенова
Знаех ,че е карантия,но точно какво не знаех,но не ме привлича особено.
Албена Асенова
Избягвам подсладителите,но като ще се ползва поне да е от растителен произход.
Албена Асенова
Киселото мляко от краве мляко винаги е по-рядко.Ако искаш по-гъстичко,пробвай овче.
Албена Асенова
Не обичам чай,пия рядко,а подобен ритуал съвсем ще ме откаже.
Албена Асенова
Комбинацията от чушки и сирене винаги е добра.
Албена Асенова
Аз прибавям повече зеленчуци-картофи,патладжан,бамя.