Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Няма такава вкусотия!
Албена Асенова коментира:
Това не го знаех, задължително ще пробвам догодина, защото наистина се получава много пяна, която трудно се маха. Благодаря за съвета!
Албена Асенова коментира:
Много вкусна, леко сладникавия вкус на лука я правиистинска наслада за небцето.
Албена Асенова коментира:
Много цветна! Аз добавих и зелени доматчета.
Албена Асенова коментира:
Напомня ми на Клафути. Много нежен и вкусен десерт!
Албена Асенова коментира:
Аз добавих освен копър и мало магданоз. Чудесна рецепта!
Албена Асенова коментира:
Аз съм споделила рецепта, както аз го правя и резултатът е отличен. А вие, като сте толкова вещ или веща да бяхте си написали вашата перфектна рецепта, вместо вие да драскате глупости зад анонимен профил.
Албена Асенова коментира:
Предполагам, че юоже. Пробвай!
Албена Асенова коментира:
Е, хрупкави не станаха.
Албена Асенова коментира:
Не е описано къде се слага маслото. Рецептата, която аз знам, маслото се разтопява на дъното на тавата и тогава се редят бисквитите.
Албена Асенова коментира:
Привет, бъбреци не се слагат. По не знам каква си причина съм ги написала. Извинявам се за грешката!
Албена Асенова коментира:
Най-добре с морска сол, според мен.
Албена Асенова коментира:
Използвам доста често такъв вид подпрака, но почти винаги готова. Сега си я приготвих по рецептата и съм много доволна. Ароматите се усещат в пъти повече.
Албена Асенова коментира:
По принцип може, стерилизиране поне 20 минути. Но не препоръчвам, защото има олио, а то гранясва бързо.
Албена Асенова коментира:
Яйцето е едно към бялата смес. В кафявата смес са две и се разбива сместа след всяко.Извинявам се, грешката е моя.
Албена Асенова коментира:
Много вкусни и точно с вкус който помня от по-стари времена!
Албена Асенова коментира:
Получи се перфектна баницата!