Албена Асенова-Писева

Автор
Албена Асенова-Писева коментира:
Много вкусни, особено с пресни подправки!
Албена Асенова-Писева коментира:
Брашното е една чаша и половина.
Албена Асенова-Писева коментира:
Извинявам се за пропуска! Оризът е 3/4 кафена чашка.
Албена Асенова-Писева коментира:
Божествени принцеси се получиха! За мен бяха един бърз обяд,...е с по-различен хляб, но пак ми допадаха.
Албена Асенова-Писева коментира:
Предполагам, че може. Пробвайте, въпрос на вкус.
Албена Асенова-Писева коментира:
Семпла и вкусна! Само чубрицата ще пропусна.
Албена Асенова-Писева коментира:
На струйка, след като включите пасатора.
Албена Асенова-Писева коментира:
Няма такава вкусотия!
Албена Асенова-Писева коментира:
Това не го знаех, задължително ще пробвам догодина, защото наистина се получава много пяна, която трудно се маха. Благодаря за съвета!
Албена Асенова-Писева коментира:
Много вкусна, леко сладникавия вкус на лука я правиистинска наслада за небцето.
Албена Асенова-Писева коментира:
Много цветна! Аз добавих и зелени доматчета.
Албена Асенова-Писева коментира:
Напомня ми на Клафути. Много нежен и вкусен десерт!
Албена Асенова-Писева коментира:
Аз добавих освен копър и мало магданоз. Чудесна рецепта!
Албена Асенова-Писева коментира:
Аз съм споделила рецепта, както аз го правя и резултатът е отличен. А вие, като сте толкова вещ или веща да бяхте си написали вашата перфектна рецепта, вместо вие да драскате глупости зад анонимен профил.
Албена Асенова-Писева коментира:
Предполагам, че юоже. Пробвай!
Албена Асенова-Писева коментира:
Е, хрупкави не станаха.
Албена Асенова-Писева коментира:
Не е описано къде се слага маслото. Рецептата, която аз знам, маслото се разтопява на дъното на тавата и тогава се редят бисквитите.