Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Е, хрупкави не станаха.
Албена Асенова коментира:
Не е описано къде се слага маслото. Рецептата, която аз знам, маслото се разтопява на дъното на тавата и тогава се редят бисквитите.
Албена Асенова коментира:
Привет, бъбреци не се слагат. По не знам каква си причина съм ги написала. Извинявам се за грешката!
Албена Асенова коментира:
Най-добре с морска сол, според мен.
Албена Асенова коментира:
Използвам доста често такъв вид подпрака, но почти винаги готова. Сега си я приготвих по рецептата и съм много доволна. Ароматите се усещат в пъти повече.
Албена Асенова коментира:
По принцип може, стерилизиране поне 20 минути. Но не препоръчвам, защото има олио, а то гранясва бързо.
Албена Асенова коментира:
Яйцето е едно към бялата смес. В кафявата смес са две и се разбива сместа след всяко.Извинявам се, грешката е моя.
Албена Асенова коментира:
Много вкусни и точно с вкус който помня от по-стари времена!
Албена Асенова коментира:
Получи се перфектна баницата!
Албена Асенова коментира:
Чудесна салата, толкова засищаща, че само тя ми е достатъчна да се заситя!
Албена Асенова коментира:
Ако в лещата се сложи малко кимион, става още по вкусна.
Албена Асенова коментира:
Запечени хлечета, попити със сос в комбинация със свинско-много вкусно предложение!
Албена Асенова коментира:
Това е зеленолистен зеленчук, подобно на спанака. Така,че спокойно може да се замени със спанак, лапад или киселец.
Албена Асенова коментира:
Сметаната и придава невероятен вкус.
Албена Асенова коментира:
Защо да не са реални? Нима кулинарите не могат да бъдат и добри фотографи?
Албена Асенова коментира:
Любими! Ако са залети и с бял сос, стават неустоими!
Албена Асенова коментира:
Браво! Перфектен за закуска!