Моите коментари

Използвам доста често такъв вид подпрака, но почти винаги готова. Сега си я приготвих по рецептата и съм много доволна. Ароматите се усещат в пъти повече.
По принцип може, стерилизиране поне 20 минути. Но не препоръчвам, защото има олио, а то гранясва бързо.
Яйцето е едно към бялата смес. В кафявата смес са две и се разбива сместа след всяко.Извинявам се, грешката е моя.
Много вкусни и точно с вкус който помня от по-стари времена!
Получи се перфектна баницата!
Чудесна салата, толкова засищаща, че само тя ми е достатъчна да се заситя!
Ако в лещата се сложи малко кимион, става още по вкусна.
Запечени хлечета, попити със сос в комбинация със свинско-много вкусно предложение!
Това е зеленолистен зеленчук, подобно на спанака. Така,че спокойно може да се замени със спанак, лапад или киселец.
Сметаната и придава невероятен вкус.
Защо да не са реални? Нима кулинарите не могат да бъдат и добри фотографи?
Любими! Ако са залети и с бял сос, стават неустоими!
Много благодаря ! Изключително елементарна рецепта, но пък ефектна, особено за децата.
Благодаря! Малко различен, но доста приятен на вкус!
Да, наистина е много хубава и вкусна, благодаря!
Уникална вкусотия се получава когато пръжките си пуснат малко от мазнината!