Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Много вкусни! Имам подобна рецепта,но сега ще опитам и тази. Уверена съм в резултата. ;-)
Албена Асенова коментира:
Да,за масло става дума. Писах за грешката на админа,надявам се да го по правят. Неволна грешка,съжалявам!
Албена Асенова коментира:
Глинен гювеч се слага в студена фурна,а не загрята.
Албена Асенова коментира:
Не ще си оближа,а ще си изям пръстите! Много вкусно!
Албена Асенова коментира:
Не пише къде се слага изварата,но логично е да се сложи в пълнежа. Той дойде малко в повече и го сложих около домата. Добре се получи.
Албена Асенова коментира:
Чудесно предложение! По мой вкус,само девисила бих пропуснала.
Албена Асенова коментира:
Пропуснах дивият лимон,защото нямам представа какво представлява и къде може да се намери.
Албена Асенова коментира:
Добавих малко чесънче за аромат.
Албена Асенова коментира:
Чудесно се получи,Дани! Много вкусно и апетитно!
Албена Асенова коментира:
Зари,извини ме! Исках да дам 5 звезди,но ми се губеше обхвата и явно без да искам съм маркирала по-малко!
Албена Асенова коментира:
Вкусни хрупкавелки!
Албена Асенова коментира:
Бих искала да попитам какво се разбира под полуфабрикат?
Албена Асенова коментира:
,,Сос на вкус" ,предполагам е механична грешка и става въпрос за сол.
Албена Асенова коментира:
Обожавам ги! Аз слагам и в заливката едно яйце.
Албена Асенова коментира:
Дани, виртуоз си на всякакъв вид храна,но рецептите ти с морски дарове и риба са за богоизбрани. Просто...съвършенство. Бих завидяла на всеки присъствал на твоята трапеза. Адмирации!
Албена Асенова коментира:
Толкова много аромат в този тъй дребничък плод. Само предполагам какво ухание се носи из твоята кухня. А и да набереш 2 кг горски ягоди си е направо предизвикателство. Чудесен подарък! :-)
Албена Асенова коментира:
Леле,доста сладко,ама сладко!