Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Не разбрах какво става с останалите два домата.
Албена Асенова коментира:
Разкошен начин за похапване на тиквички !Вкусотия!
Албена Асенова коментира:
Автентичната златаришка градинарска чорба е без застройка.
Албена Асенова коментира:
А брашното къде отиде,за овалване ли?
Албена Асенова коментира:
Добре се получи. Използвах пресен чесън.
Албена Асенова коментира:
Виртуоз си,Мари! Перфектно описание,а вкусът сигурно е божествен!
Албена Асенова коментира:
Вили,днес си в стихията си.От прекрасни,по-прекрасни рецепти!
Албена Асенова коментира:
Много апетитна,пухкава,леко мазничка.Който не опита,може само да съжалява.
Албена Асенова коментира:
Защо е кръстено александрийско тесто ?
Албена Асенова коментира:
Уникално предложение! За пръв път срещам така вкусно поднесена царевица.
Албена Асенова коментира:
Разкошни!
Албена Асенова коментира:
Много атрактивно! Поздравления!
Албена Асенова коментира:
На мен нещо не ми се получи-начупи се.Но проблемът мисля е в хляба който използвах.Ще пробвам с друг вид тостерен хляб.
Албена Асенова коментира:
Когато не са една върху друга,а се слага всяка една готова върху решетка или скара изсъхват и стават хрупкави. Наредени една върху друга се задушават и омекват.
Албена Асенова коментира:
Такава вкусотия и толкова лесна за приготвяне!
Албена Асенова коментира:
Мари,като дядо Коледа си. Винаги изненадваш с невероятно вкусни и интересни рецепти!
Албена Асенова коментира:
Сода-един пакет ???
Албена Асенова коментира:
Тези сладки наистина ще разтупкат някое сърце!