Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Защо е кръстено александрийско тесто ?
Албена Асенова коментира:
Уникално предложение! За пръв път срещам така вкусно поднесена царевица.
Албена Асенова коментира:
Разкошни!
Албена Асенова коментира:
Много атрактивно! Поздравления!
Албена Асенова коментира:
На мен нещо не ми се получи-начупи се.Но проблемът мисля е в хляба който използвах.Ще пробвам с друг вид тостерен хляб.
Албена Асенова коментира:
Когато не са една върху друга,а се слага всяка една готова върху решетка или скара изсъхват и стават хрупкави. Наредени една върху друга се задушават и омекват.
Албена Асенова коментира:
Такава вкусотия и толкова лесна за приготвяне!
Албена Асенова коментира:
Мари,като дядо Коледа си. Винаги изненадваш с невероятно вкусни и интересни рецепти!
Албена Асенова коментира:
Сода-един пакет ???
Албена Асенова коментира:
Тези сладки наистина ще разтупкат някое сърце!
Албена Асенова коментира:
Тесто-много общо казано. За бутер тесто ли става дума,за пици,питки...,парено,козуначено? Какво тесто?
Албена Асенова коментира:
Дани,всичките ти рецепти са уникални! Спокойно можеш да напишеш кулинарна книга. Първият автограф че е за мен! ;-)
Албена Асенова коментира:
Предполагам,че може.Вкусът няма да е същият,но това не значи,че няма да е вкусен.
Албена Асенова коментира:
Благодаря! Като престои повече става още по вкусна,само сладостта на мен ми дойде малко в повече. Може да се намали малко количеството на меда или захарта в блатовете и в крема.
Албена Асенова коментира:
Такава пица да си призная,никога не съм опитвала. Прекалено изкушаващо изглежда!
Албена Асенова коментира:
Божествено!
Албена Асенова коментира:
Бих искала да добавя нещо.Важно е лененото семе да не е на зрънца,защото тогава не се усвоява от организма,а се изхвърля.Обвивката му трябва да е пропукана,което означава-счукано или смляно.
Албена Асенова коментира:
Изглежда апетитно,но какво е ескарола?